2777
2789
عنوان

بیایین عکس نی نی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 120 پست
نه بخاطر این میگن عایشه که پیامبر  و خیلی اذیت میکرده بین همسرای پیامبر عایشه اینطور بوده

میشه بفرمایین این کجای قران نوشته از کجا خوندین اینو؟؟؟خیلی دوس دارم بدونم 

هه من میگم ک ما عذا نمیگیریم چون خدا خوشش نمیاد فقط روز شهادت حضرت علی(ع) صدقه میدیم اونروزو ب همسای ...

اها

اخه‌ما عزا داری تو منابع معتبرمون هست

یعنی عزیزانتون ب رحمت خدا برن عزا داری نمیکنید؟ گریه نمیکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بفرمایین این کجای قران نوشته از کجا خوندین اینو؟؟؟خیلی دوس دارم بدونم 

من حافظ کل قران نیستم میتونی زحمت بکشی خودت تحقیق کنی ..درضم خیلیا هستن ک دنبال مدرک هستن و اگه تو قران نباشه قبول نمیکنن اما جالبه اونا که تو قران اومده رو هم عمل نمیکنن و باز باور ندارن البته اصلا منظورم شما نیستین!!

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اها اخه‌ما عزا داری تو منابع معتبرمون هست یعنی عزیزانتون ب رحمت خدا برن عزا داری نمیکنید؟ گریه نمی ...

عاشقتم شدم با سوالات  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اها اخه‌ما عزا داری تو منابع معتبرمون هست یعنی عزیزانتون ب رحمت خدا برن عزا داری نمیکنید؟ گریه نمی ...

چرااااا ولی فقط تا هفتمش بعدش فقط هرسالش رو صدقه میدیم بین اشنایان چون خدا خوشش نمیاد بچه رو خودش میده خودشم میگیره دوس نداره گریه کنیم بجاش هرسال قران ختم میکنیم و میبخشیم حتی برای شهدا و پیامبرا 

خدا قوت قهرمان😄 تحقیقاتت خیلی گسترده بوده کلا ب شک افتادی😉

دقیقا تهش به این نتیجه رسیدم دین ابزار هس برای سواستفاده همین قضیه سنی و شیعه میشه بدون درنظر گرفتن تعصبات بدون جدل با منطق و مباحثه به نتیجه برسن چرا بزرگان هیچکدئم قبول نمیکنن چون به ضررشونه اون عالم شیعه یا اون عالم سنی تو مذهب خودش ادم سرشناس و بزرگیه نمیخواد منصبشو ازدست بده

چرااااا ولی فقط تا هفتمش بعدش فقط هرسالش رو صدقه میدیم بین اشنایان چون خدا خوشش نمیاد بچه رو خودش می ...

فقط همین گریه نیسکه خدا خوشش نمیاد از خیلی کارا خدا خوشش نمیاد اما عجیبه که اونا واهمه ندارن از انجام دادنش اما یه گریه ک زور نیس و بخاطر نارحتی و درک غم و اندوهه رو بد میدونن

سلام استارترقدم نورسیده مبارک🌹 بااحترام به شمادوست عزیزعرض میکنم سوره نوردرمقام حضرت محمد(ص)وحضرت ...

ممنون 

اولین باره میشنوم چه جالب

باش لطفاادامه ندین دگه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

فقط همین گریه نیسکه خدا خوشش نمیاد از خیلی کارا خدا خوشش نمیاد اما عجیبه که اونا واهمه ندارن از انجا ...

ببخشید اما شما مال خودتونو درست میدونین ما مال خودمونو ما فقط صدقه میدیم و تو خونه قران میخونیم براشون همیشه خیلی هم دوستشون داریم سینه زنی نمیکنیم تمام 

ببخشید اما شما مال خودتونو درست میدونین ما مال خودمونو ما فقط صدقه میدیم و تو خونه قران میخونیم براش ...

اگه همینی که میگی باشه خیلیم خوبه عزیزم قبول باشه

استارتر از حرف و سوالای بچه ها ناراحت نشو اینا از سر نا اگاهیه  و اینکه تا جالا با اهل تسنن برخ ...

عزیزم مرسی از گفته هات بله کمی از سنی ها بیشتر بدانن فکر میکنم هیچوقت راحتودرموردمون قضاوت نمیکردن