2777
2789
عنوان

اینم کادوهای دخترام پسرام شوهرم و((دامادگلم)) 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 199853 بازدید | 1947 پست
فداتشم عزیزدلم❤❤ من از ۴۰۱ اینجام بیشترخوانندهخاموشم چی بشه کامنت بذارم شمارو کامل میشناسم بخاطر همی ...

رفتی تو لیست دوستانم😍😘

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

بانوی زیبای ایل تولدت مبارک دَده💚

امیدوارم سایت همیشه بالاسر بچه هات باشه و با خوشی و سلامتی دور هم باشین

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@هیسبابا2‍ سلام دوست عزیزم کجایی 😍💋

سلام جونم، صبحت بخیر🌹

تولدت مبارک باشه، الهی برسی به خواسته‌های قلبیت عزیز،، برات سلامتی آرزومیکنم گل💜🍀💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
زیرشون ده هزار تومنیه . مجموع ۵۰ تومنی ها کلا ۷۰۰ هزار تومنه . ده هزارتومنی هام ۲۰۰ هزار تومنن . من ...

چه بیکاری چیکار مردم داری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بانوی زیبای ایل تولدت مبارک دَده💚امیدوارم سایت همیشه بالاسر بچه هات باشه و با خوشی و سلامتی دور هم ...

ددو درد به تیام  💘😍😘

رفتی تو لیست دوستانم😍😘

باعث افتخارم ❤😘 

راستی دارم عروس اهوازیا میشم

فامیلیم ولی خب بعد سالها همدیگرو

دیدیم 😍😂 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

باعث افتخارم ❤😘 راستی دارم عروس اهوازیا میشمفامیلیم ولی خب بعد سالها همدیگرودیدیم 😍😂

الهی عزیززززززم به حق ۱۴معص وم خوشبخت بشی  چندسالته عزیزدلمممم😍

چقد بعضیاتون عجیبیننشستین کادو های طرفو میشمرین میگین کمه؟؟،من فلان میکنم بیسار میکنم؟؟؟هر کی اندازه ...

چه بیکاری چیکار مردم داری

جوابشودادم  بالاتر عکس گذاشتم دورت بگردم حرص نخور بخون جوابمو اروم میشی😅😘

مبارکت باشه سایه ت ۱۲۰ سال بالا سرشون باشه

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
الهی عزیززززززم به حق ۱۴معص وم خوشبخت بشی چندسالته عزیزدلمممم😍

مرسی عزیزدلمممم❤ متولد۸۰م 

نامزدم نظامی یه کم اختلاف سنی 

مون زیاد ولی پسره خوبی ولی یه کم

زیادی تعصبی 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

اسی تولد مبارک 😘😘🥳🥳🌱🌱انشالا ۱۲۰سال همینجور سلامت و شاداب سایت رو سر عزیزانت باشه گلم 😘دست عزیزانتم درد نکنه مخصوصا پسر سربازت 🥺خداحفظشون کنه برات

عقده از بعضی کامنتا میباره واقعا بیچاره به اطرافیانشون که دارن اینارو تحمل میکنن 😮‍💨

🫂