2777
2789
عنوان

بیایین عکس نی نی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 120 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴۰روزشه عزیزم ن  اتفاقا خیلی خوبه

پسر من۱۹ روزشه

میترسم بهش پستونکو بدم از شیر خوردن بیفته

دو شب تو خواب گریه کرد بهش دادم خورد بعد شیر سخت میخورد!

وگرنه دوست دارم عادتش بدم

کلا هم همینجوری پستونک نمیگیره

باید یه قطره داروشو بچکونم دهنش بعد پستونکو میگیره

اينكه ميگن سني ها امام علي رو قبول ندارن راسته؟

خیییییلی این حرفت بهم برخورد خانم محترم واقعا ک منم سنی هستم همشونو قبول دارم همه پیامبرارو فرق نذاشتیم بینشون یعنی چی این حرفتون حضرت علی (ع) تو قلبم ما هستن همیشه همه پیامبرا حضرت عالی جان عمر جان ابوبکرجان و عثمان جان و حضرت محمد (ص) و و و و ....... همه هیچوقتم فرق نذاشتیم فقط من ن همه ی سنی ها مگه الان شیعه ها فرق میزارن؟؟؟مگه حضرت علی رو فک کردین فقط برا شیعه هاس ن عزیزم برای همه ی مسلمانان هس هیچوقتم دلم نمیخواهد از این چرندیات بشنوم انقد تو سنی ها اسم علی هس 

اره ولي طرز فكرشون خيلي فَرْق داره من اگه اسم بچمو بزارم عثمان همه قطع رابطه ميكنند با من يا ابوبكر& ...

بله خب

این حقیقته .ما قبول نداریم تو دینمون چیزی ک قبول دارند

ولی مخالفتی با اهل تسنن نمیکنیم چون همه برادریم.

تفرقه اندازی هم کار غیر شیعه و سنی هست وگرنه این دو کنار هم اند

ای  جااانم ماشالا،عاشق بوی بچه  ام😂 پاییز بچم بغلم میخوابه الهی فداش شم😂

آخی عزیزممممممم 😍😍

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
خیییییلی این حرفت بهم برخورد خانم محترم واقعا ک منم سنی هستم همشونو قبول دارم همه پیامبرارو فرق نذاش ...

من كه نميگم شنيدم اين كه ميگن عدد سيزده نحس  سني ها گفتند به خاطر سيزده رجب روز تولد امام علي 

بعدشم من تاحالا تو شهرمون هيچ كسي نديدم به جز حضرت محمدص دوازده أمام كسي ديگه رو قبول داشته باشند مثل عثمان و عمر و ابوبكر اصلا چيزي نميدونن راجع به اونا 

من خودم خوشم نمياد ولي خب جا افتاده بينشون 

خییییلی متاسفم خیلی خدا ببخشه اون مادرشوهرتو ماک تاحالا فرق نذاشتیم امام حسین علی ابوبکر عایشه عمر همه رووووووو باور داریم ب اعتقاد بقیه هم کاری نداریم فقط حاتی داشته باشیم از خدا مطلبیم یاالله میگیم نمیگیم یا علی یا حسین .. فقط یا الله چون درستش همینه ولی خیییییلی هم دوسشون داریم نوه های پیامبرمون حسن و حسین رو دامادش حضرت علی رو لطفا دگ بحث رو نبر جاهای باریک چون ما سنی ها ب همشون اعتقاد کامل داریم اینو یادت نره