2777
2789

که مردم تو زندگی هم سرک نمی کشن؟؟

سرشون به کار و زندگی خودشون گرمه و تو اوقات فراغتشون کارای لذت بخش دیگه ای انجام میدن به جای دخالت تو سبک زندگی و عقاید دیگران؟؟

و به جای تهمت و قضاوت یه زندگی مسالمت آمیز رو کنار هم ترجیح میدن؟؟

خودم خسته شدم اینقدر در مورد این قضیه تاپیک زدم بابا به خودتون بیاین.

همه قرار نیست مطابق استاندارد های شما زندگی کنن.

و لزوما هر کسی هم که از قواعد شما پیروی نمی کنه راهش اشتباه نیست فقط با شما متفاوته.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هرکسی مجازه تو زندگی شخصیش مطابق استاندارهاش زندگی کنه البته تو اجتماع استاندارهاش میشن قوانین جامعه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی مجازه تو زندگی شخصیش مطابق استاندارهاش زندگی کنه البته تو اجتماع استاندارهاش میشن قوانین جامعه

ولی اینکه ما تو جامعه زندگی می کنیم دلیل نمیشه به خلطر این موضوع تو کار هم دخالت کنیم.

هر اصولی که شخصی تو جامعه و عموم حتی ازش پیروی می کنه تا وقتی باعث آسیب مستقیم به ما نشه به ما مربوط نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چقدر این استارتر پروعه دختره بدون عقد اومده خونه پسره می‌خوابه خواهره میبینه دیر شده فکر میکنه داداشش برای آزمایش خواب مونده درو باز میکنه بیدارش کنه میبینه دختر پسر کنار هم خوابیدن بعد به اون خواهر میگفتن دخالت میکنه حسوده شما هیچ حد و مرزی ندارید برید بیرون اینکارارو بکنید و دفاع کنید نه تو خونه ای که توش حرمت هس خواهر هس مادر هس

❤️

ولی اینکه ما تو جامعه زندگی می کنیم دلیل نمیشه به خلطر این موضوع تو کار هم دخالت کنیم.هر اصولی که شخ ...

بله دقیقا تا وقتی باعث آسیب به بقیه نشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چیزی که مربوط به زندگی شخصی دخالت نمیکنم اما اگر کارش به اجتماع و دیگران ضربه بزنه حتما دخالت میکنم

اکثر کسایی که این حرف رو می زنن منظورشون از کارایی که به اجتماع ضربه میزنه دزدی و خیانت و قضاوت نیست بلکه فقط مربوط به حجاب و اعتقادات شخصی مردم.

که اگر واقعا اینه باید بهتون بگم که هیچ ربطی بهتون نداره و الکی به بهانه‌ی اجتماع تو سبک زندگی مردم دخالت نکنید.

چیزایی که باعث آسیب میشن واضح و روشنن ولی یه چیزایی رو بعضیا می خوان خودشون به زور بگن که باعث آسیب میشه در حالی که اینطور نیست و فقط وجه اشتراک نیست.

چقدر این استارتر پروعه دختره بدون عقد اومده خونه پسره می‌خوابه خواهره میبینه دیر شده فکر میکنه داداش ...

یا خدااااا

ماشالله چه رویی 

خب استارتر از اول توضیح بده. در این موارد خانواده سالم نمیتونن بی عار بشینن تماشاتون کنن. اگه این اتفاق افتاده که حقیقتا خیلی پررویی

چقدر این استارتر پروعه دختره بدون عقد اومده خونه پسره می‌خوابه خواهره میبینه دیر شده فکر میکنه داداش ...

چی میگی؟؟

من کی گفتم استارتر حسوده؟؟

اتفاقا گفتم صاحب خونه حق داره ناراحت بشه از این کار‌.

اول برو با دوتا چشم سالمی که انشالله داری پست های اون تاپیک رو بخون بعد بیا نقل قول کن.

اکثر کسایی که این حرف رو می زنن منظورشون از کارایی که به اجتماع ضربه میزنه دزدی و خیانت و قضاوت نیست ...

نه اتفاقا پوشش نامتعارف افراد هم به همه ضربه میزنه. کمترینش اینه دلیلی نداره من مثلا به عنوان یک آقا اگه نگاه کنم بیام بیرون مجبور باشم مدام نگاهمو کنترل کنم تا اون خانم مثلا راحت بچرخه و من ناراحت در پی کنترل نگاهم باشم. 

یا خداااااماشالله چه رویی خب استارتر از اول توضیح بده. در این موارد خانواده سالم نمیتونن بی عار بشین ...

شما همیشه وقتی چیزی رو نمی دونی و صرفا از کسی که نمیشناسیش می شنوی باور می کنی و قضاوت می کنی؟؟

اصلا اون تاپیک کس دیگه ای بود و یه ماجرای دیگه ای داشت.

شما همیشه وقتی چیزی رو نمی دونی و صرفا از کسی که نمیشناسیش می شنوی باور می کنی و قضاوت می کنی؟؟اصلا ...

من از خودت پرسیدم. بهرحال اگر این موضوع دفاع کردی  ابدا جای دفاع نداره

اکثر کسایی که این حرف رو می زنن منظورشون از کارایی که به اجتماع ضربه میزنه دزدی و خیانت و قضاوت نیست ...

ببین غزیزم من تایپک هاتو دنبال میکنم شما خودتون با قشر مذهبی بد هستید و این تایپک هاتون عمدا میزنید و وقتی یکی حرف میزنه ربطش میدید به حجاب و مذهب و ناخن این چیزها شما خودتون یه فوضول تشریف دارید چون عقاید مذهبی هر چی هست واسه خودش روز خوش