2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

4925 بازدید | 102 پست

شرکت معتبریه؟کسی اینجا فعالیت داره توش؟یکی ب من پیشنهاد داده یه محصول میخرم و زیر مجموعه بگیرم بعدش هفته ایی ۸۸۰میدن . محصولات خودشم اومده بود نشونم داد . لیدرش هم پرینت حقوقش را نشونم داد واریزی زده بود واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من عضو شده اما اگه عضو بشی باید آدم ببری تا کارت راه بیفته در ضمن به شما گفتن چقدر پول بدید

سه تا داشت . یک و صدودو دویستا و سه سیصد . هر کدوم را خواستم انتخاب میکنم . مامانتپورسانت گرفتن؟

اینا فقط لیدر های اصلی پول گیرشون میاد

تو باید کلی تلاش کنی و زیر مجموعه بگیری و اونم با تعادل یعنی همه زیر مجموعه هات باید با هم رشد کنه...بعد اینهمه تلاش شاید به پول اولیت برسی سودش هم اصلا برا زیر شاخه ها زیاد نیست...همون سر دسته های اصلی فقط سود داره براشون

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"