2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 102 پست

اگر پول توش بود پولدارا صف کشیده بودن نه بی پولا وناچارا 

صد در صد صد در صد کلاهبرداریه 

پسرعموی من رفت ۱۰تومن به باد داد اخرشم جنسا فروش نرفت 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
بیشتر تحقیق کن راجع بهشون من شنیدم تلفیق هنر غیرقانونیه.اگر میخوای نتورک کار کنی شرکتای دیگه رو انت ...

از منم هر چی میزنم سایتش بالا نمیاد فکر کردم مشکل از گوشیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از منم هر چی میزنم سایتش بالا نمیاد فکر کردم مشکل از گوشیمه

چرا میاد واسه من مامانم فعلا هنوز یه دستش آدم خورده یه دستش خالی ولی خیلیا پول گرفتن در ضمن جنساشون همون قیمت میارزه

اگر پول توش بود پولدارا صف کشیده بودن نه بی پولا وناچارا  صد در صد صد در صد کلاهبرداریه  ...

اصلا فروش محصول نیس سه تا سهم داره یک تومن دوتومنی سه تومنی بعد چطور پسر عموی شما ده تومن گذاشته ضرر کرده ؟؟

ن

عزیزم.مامانت راضیه از این کار؟منم میخوام عضو بشم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
کلاهبرداریه؟

سلام.شما عضو این شرکت شدید؟راضی هستین؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دونفر رو معرفی کنی خرید بزنن کافیه یا ن؟

اره عزیزم شما دونفر رو با کمک لیدر هات وارد به کار میکنی البته اون دونفر هم باید خرید بزنن مثلا خرید ۱/۱۰۰   ۲/۲۰۰  ۳/۳۰۰ به دلخواه خودش فقط،فرق این سه قیمت اینه که یک امتیازی،شما از یک جایگاه پورسانت میگیری دو امتیازی از،دوجایگاه وسه امتیازی از،سه جایگاه به ازای تعادل سه به سه برای،شما پونصد خورده ای پورسانت واریز،میشه البته دفعه اول دویست خورده ای،میده تلفیق هنر شرکتش قانونیه ومجوز،هم داره آدرس،دفتر اصلیش هم توی تهرانه اگه خواستین میتونم آدرسش رو بدم تا با خیال راحت برین تحقیق کنید