شرکت معتبریه؟کسی اینجا فعالیت داره توش؟یکی ب من پیشنهاد داده یه محصول میخرم و زیر مجموعه بگیرم بعدش هفته ایی ۸۸۰میدن . محصولات خودشم اومده بود نشونم داد . لیدرش هم پرینت حقوقش را نشونم داد واریزی زده بود واقعا
اگر پول توش بود پولدارا صف کشیده بودن نه بی پولا وناچارا
صد در صد صد در صد کلاهبرداریه
پسرعموی من رفت ۱۰تومن به باد داد اخرشم جنسا فروش نرفت
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اره عزیزم شما دونفر رو با کمک لیدر هات وارد به کار میکنی البته اون دونفر هم باید خرید بزنن مثلا خرید ۱/۱۰۰ ۲/۲۰۰ ۳/۳۰۰ به دلخواه خودش فقط،فرق این سه قیمت اینه که یک امتیازی،شما از یک جایگاه پورسانت میگیری دو امتیازی از،دوجایگاه وسه امتیازی از،سه جایگاه به ازای تعادل سه به سه برای،شما پونصد خورده ای پورسانت واریز،میشه البته دفعه اول دویست خورده ای،میده تلفیق هنر شرکتش قانونیه ومجوز،هم داره آدرس،دفتر اصلیش هم توی تهرانه اگه خواستین میتونم آدرسش رو بدم تا با خیال راحت برین تحقیق کنید