2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 102 پست
دونفر رو معرفی کنی خرید بزنن کافیه یا ن؟

خوبی دیگه ای ک شرکت تلفیق هنر داره اینه که لازم نیست هرماااه خرید بزنی وبعد مجبور باشی بفروشی فقط،یک بار خرید میزنی اونم برای خودت ونیازی،نیست ک بری،بفروشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کسی که زودتر،ازشما وارد کار شده ینی،کسی که شما زیر مجموعه اون هستین

من خودم وارد سایت شدم آیا میتونم لیدر باشم و قوم و خویشان رو زیر مجموعم کنم؟

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
من خودم وارد سایت شدم آیا میتونم لیدر باشم و قوم و خویشان رو زیر مجموعم کنم؟

بله مثلا شما دونفر رو که وارد ب کار کنید واون دو تفر هر کدوم دونفرهاشون رو وارد کنند با برخی آموزش،شما میتونید لیدر بشید

خب عزیزم برای ورود ب کار باید صرفا عضو سایتش شد و خرید کرد یا ب شرکت مربوطش مراجعه کنیم؟

خودتون نمیتونید عضو بشید باید اون کسی،ک شمارو ب،کار،معرفی میکنه اون شما رو ثبت کنه

فائزه جان من و شوهرم تو تلفیق هستیم. هر دومون شاغلیم ولی کنار کارمون کار تلفیقو هم داریم  انجام میدیم خداروشکر خیلی خوبه . بیشتر از شغل اولمون از تلفیق درآمد داریم . اگه دوست داشتی اطلاعات کامل ازش داشته باشی بااین شماره باهام تماس بگیر عزیزم. خوشحال میشم بتونم کمک یا راهنماییت کنم ۰۹۳۶۶۹۷۲۸۱۵

سلام منم داخل تلفیق و هنر هستم و راضیم عاااالیه خیلی پشیمونم ک زودتر نرفتم.داداشم یه سال پیش رف هرررچی اصرار کرد بیا ما قبول نکردیم الان ک اوضاع مالی و واریزی عاشو میبینم رفتیم با شوهرم و عضو شدیم عاااالیه. اگه سوالی داشتی میتونم کمکت کنم من مشهدم.

۰۹۳۶۲۵۴۶۵۵۰

سلام منم داخل تلفیق و هنر هستم و راضیم عاااالیه خیلی پشیمونم ک زودتر نرفتم.داداشم یه سال پیش رف هررر ...

سلام عزیزم 

میشه یه خورده توضح بدی و کمکم کنی. 

درامدش خوبه؟ 

والا من از طریق خواهر شوهرم اشنا شدم انقد تعریف کرد که نمیدونم چی شد قبول کردم. 

امروز برام یه سهم از محصولات رو سفارش داد. 

ولی الان که کار از کار گذشته دودل شدم😔

میترسم نتونم نفر جمع کنم. 

میشه یه خرده برام از کارتون توضیح بدین و واقعا درآمدتون از طریق این شرکت خوبه؟? 

راضی هستین؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

طرح هرمی نوعی کلاهبرداری است که در آن شرکت کنندگان تنها از طریق جذب دیگران سود می برند. در یک طرح هرمی، پول از اعضای جدید گرفته می شود و به عنوان پورسانت به بالاسری ها پرداخت می شود.