من دندونام چندبار ترمیم کردم دیگ داغون بود عصب کشی پر و لمینت دونه یک تومن ۷میلیون شد دندونای جلومظ ...
از شون راضی هستی؟ من دو تا رو عصب کشی و بعد روکش کردم چیز سفت میخورم اذیت میشم
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونستم انقدر گرون شده تا چند ماه پیش یکو دویست بود شوهرم گفتا طلا بالا رفته.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
من اگه یه تومن داشتم ١۵۰تومن میدادم به کرم پودر در حد دویست تومن هم گل اپارتمانی میخریدم بقیشم یه گوشواره میخی کوچولو گوشمو دوباره سوراخ کردم ولی بدل کردم گوشم فعلا