2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه برندی زدی فیلر؟ الان فیلر مرغوب بالای یک و نیمه فقط خریدش ،

اره برندم خوبه  به من خیلی میسازه  این دفعه دومه من ازش راضی ام من وسط لبم خط دارم رفتم گفتم عین نیلوفر بهبودی بزن برام 

[QUOTE=88897556]من دندونام درست کردم دونه چقدر گرون کامپوزیت واسه پوسیدگی های سطحی کاربرد داره مثل لمینته؟میشه یکم توضیح بدی 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

ربع سکه بگیر که حداقل پول اجرت موقع فروش نداره. طلا اجرتش زیاد میشه. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نه نفهمیدم  شوهرم حساب کتاب کرد فک کنم پنجاه هم تخفیف گرفت

مبارکت باشه عزیزم, اخه دو سال پیش تو کیفم 150پول بود از جلو بازار رد شدم رفتم همین پلاکه رو خریدم, حالا میخواستم ببینم چند شده   همین اندازه و همین شکل. انشالله ب شادی و خوشی استفاده کنی عزیزم

[QUOTE=88897556]من دندونام درست کردم دونه چقدر گرون کامپوزیت واسه پوسیدگی های سطحی کاربرد داره مثل ل ...

من دندونام چندبار ترمیم کردم دیگ داغون بود عصب کشی پر و لمینت دونه یک تومن ۷میلیون شد دندونای جلومظ یک ایمپلنت داشتم ک دیگه هزینشو نداشتم انجام ندادم

مبارکت باشه عزیزم, اخه دو سال پیش تو کیفم 150پول بود از جلو بازار رد شدم رفتم همین پلاکه رو خریدم, ح ...

مبارکت باشه😅

طلا خیلی یهو گرون شد النگویی که پارسال گرفتم 800 900 الان 2500 به بالاست

من شیعم،حیدر آقامه  

[QUOTE=88898028]مبارکت باشه😅 طلا خیلی یهو گرون شد النگویی که پارسال گرفتم 800 900 الان 2500 به بالاست[/QUOTE

ممنون عزیزم. وای اره من دوسال پیش پنج تا النگو آینه ای خریدم شد یک و ششصد باریک, بعد برای ماشین فروختم یک و پونصد الان فهمیدم هر النگویی شده دو تومن