2777
2789
عنوان

وزن کودک ده ماهه و یازده ماهه

19219 بازدید | 47 پست

لطفا وزن و قد بچه هاتونو بگید دختر خودم قدش رو نمیدونم ولی امروز وزنش کردم 10/600بود تو ورقه بهداشتش زده اضافه وزن

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نترس اضافه وزن نداره اینا شورش در میارن..بچت راه نمیره؟ چ کارا میکنه میشه بگی

فقط از مبلا میگیره و پامیشه با کمک وسایل راه میره مامان و بابا میگه و خوب هم خدارو شکر غذا میخوره

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
توروخدا بگید غذا چی میدین غیر سوپ و حریره .

غذا همه چی میدم ولی بیشتر آبگوشت دوست داره برنج هم میدم خلاصه هر چی خودمون بخوریم دخترمم میخوره

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
فقط از مبلا میگیره و پامیشه با کمک وسایل راه میره مامان و بابا میگه و خوب هم خدارو شکر غذا میخوره

اره پسر منم با مبل راه میره ..دوست دارم تنهایی راه بره...چهارتا دندون در اورده؟

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
توروخدا بگید غذا چی میدین غیر سوپ و حریره .

من که7ماهشه ولی کته میپزم توش ماهیچه یاگوشت چرخ کرده میریزم

ببین من یک برنامه دیدم نوشته

صبح فرنی یااش شیربده

ظهرسوپ

میام وعده حریره یاپوره

شبم سوپ بده 

حالااانوع سوپ هست

غذا همه چی میدم ولی بیشتر آبگوشت دوست داره برنج هم میدم خلاصه هر چی خودمون بخوریم دخترمم میخوره

سلامت باشه دخترت عزیرم. 

دختر منم یازده ماهه هست ولی انقدر شیطون هست ک یه جا بند نیست ک غذا بخوره،وزنش استپ کرده چند ماهه 8 کیلوئه

اره پسر منم با مبل راه میره ..دوست دارم تنهایی راه بره...چهارتا دندون در اورده؟

نه فقط دوتا دندون داره خیلی نگرانم چرا پس دندوناش در نمیاد پسرت چند تا دندون داره؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆