2777
2789
عنوان

وزن کودک ده ماهه و یازده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 19221 بازدید | 47 پست
سوپ .فرنی میوه خرما پوره سیب زمینی بیسکویت نون.شما چیا میدین به بچتون

فرنی با خرما..یا فرنی با هویچ ...سوپ ،ماست..حریره بادام

موز هم میدم😓😓😓سیب

پوره سیب زمینی نمیخوره ..

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

بچه ها امروز تو پارک با خانما بحث همین بچه های چاق بود که حالا که بزرگ شدن چاقنو چه عذابی میکشن واسه لاغر شدن اینارو دست کم نگیرین نمونشم دخترعموی خودم بچه بودن همه میگفتن ماشالاه و ایوالله الان یه دختر ۱۳ ساله قد دیو شده 

این نیز میگذرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط دوتا دندون داره خیلی نگرانم چرا پس دندوناش در نمیاد پسرت چند تا دندون داره؟

طبیعیه ک منم دخترم تا ی سالگی دوتا دندون داشت😍😍😍😍😍طبیعیه فقط‌سوال برام پیش اومد

بچه ها امروز تو پارک با خانما بحث همین بچه های چاق بود که حالا که بزرگ شدن چاقنو چه عذابی میکشن واسه ...

اخه فعلا شیرخوارن بچه های شیر خوار اکثرا تپل میشن ولی وقتی از شیر بگیریشون لاغر میکنن اونا واسه بچه های چهار پنج ساله شاید میگفتن

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
سوپ .فرنی میوه خرما پوره سیب زمینی بیسکویت نون.شما چیا میدین به بچتون

بسکویت و موز و شیر پاستوریزه و خرما با هم قاطی کنی هم خیلی خوشمزس بده نینی 

حالا آگه شما پیشنهادی داری بگو😅😅😅😅😅😅

بسکویت و موز و شیر پاستوریزه و خرما با هم قاطی کنی هم خیلی خوشمزس بده نینی  حالا آگه شما پیشنه ...

دختر من شیر پاستوریزه نمیخوری چطوری میدید ب بچه هاتون

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
فرنی با خرما..یا فرنی با هویچ ...سوپ ،ماست..حریره بادام موز هم میدم😓😓😓سیب پوره سیب زمینی نمیخور ...

عزیزم فرنی یا سوپو روزی چند وعده میدی 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
اخه فعلا شیرخوارن بچه های شیر خوار اکثرا تپل میشن ولی وقتی از شیر بگیریشون لاغر میکنن اونا واسه بچه ...

نه از همین نوزادی ذخیره چربی بدنشون میره بالا . پسر خواهرشوهرم شیرخوار بود دکتر گفت کمتر شیر بده خانم چه خبره ؟ الان پسره ببخشید اینو میگم هرجا میره مهمونی اینقدر میخوره مامان باباش خجالت میکشن حتی یه بار باباش کتکش زده بود به زور از سر سفره بلندش میکنن نوشابرو عین آب سرمیکشه میگه دست خودم نیست 

این نیز میگذرد