2777
2789
عنوان

سونوگرافی روز 12

273 بازدید | 23 پست

کیابا امپول hmg و hcgباردارشدن کلا بیایید مراحل رو از سونو روز 12 وسونو واژینال بگید ممنونم 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی زدم چند ماه پشت هم اما باردار نشدم ماهی که نزدم باردار شدم    

فقط امپول زدی دقیقا چه روزایی قبلش چی 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
پشت سر هم ؟ من دوتا زدم دکتر به من گفت تا 3 ماه اثر داره

یعنی دوتا تا 3 ماه اثرداره

من 2 ماه اول که اقدام کردم حتی سینال اف و گونال افم زدم اما نشد بعد از اونم 6ماه hcg , hmg زدم میرفتم سونو فولیکولمو که میدید اوکیه میگفت بزن ازاد شه از 8 ساعت بعدشم رابطه داشته باش فک کنم 8 ساعتو 12 ساعت بعدش بود دکترا خودشون توضیح میدن

نمیدونید فولیکولاتون عددش چندبودکه امپول میداد واینکه روز چندم میرفتید سونو

[QUOTE=88840886]فولیکولت چندبود که امپول زدی چراهیچکی راهنماییم نمیکنه 

فولیکول 18 با 20 با 21 زدم بزرگتر نمیشد واسه من هر ماهم یه دونه داشتم اما ماهی که فولیکولم 8 بود دکتر گفت نزن تاثیر نداره همون ماهم واسه من گرفتو باردار شدم

فولیکولت چندبود که امپول زدی چراهیچکی راهنماییم نمیکنه    

من سونو دادم شکمی فولی 18 داشتم ولی سه شب نشد اقدام کنیم برای ماه بعد دکتر دوتا آمپول داد ولی دیگه سونو نداد

**اللهم عجل لولیک الفرج**
[QUOTE=88840886]فولیکولت چندبود که امپول زدی چراهیچکی راهنماییم نمیکنه  فولیکول 18 با 20 با 21 ...

یعنی با فولیکول 8 باردارشدی

من سونو دادم شکمی فولی 18 داشتم ولی سه شب نشد اقدام کنیم برای ماه بعد دکتر دوتا آمپول داد ولی دیگه س ...

برای این ماه منتظری

من سونو دادم شکمی فولی 18 داشتم ولی سه شب نشد اقدام کنیم برای ماه بعد دکتر دوتا آمپول داد ولی دیگه س ...

روز چندسیکل سونو دادی