سلاااام به هر چی علاقه داری اول رشته بعد شهر ، من خودمم اینطوری انتخاب رشته کردم البته هنوز وارد سایت نکردم اما اگر وابسته خانواده ای پیشنهاد میکنم خیلی جاهای دور رو نزنی من خودم اهل تبریزم و تمام شهرهای اطراف خودم رو هم زدم با رشته های تاپ که دیگه خوشبینانه هاست و میدونم نمیارم تا الان شده ۸۲ تا رشته😂
کار سختیه پر کردن ۱۵۰ تا دوست داشتی با سوابق هارم بزن موفق باشی قشنگم❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام موفق باشی ایشالا بهترین رشته رو با توجه به رتبت بیاری🌱ببین من امروز فیلم انتخاب رشته میدیدم می ...
عزیزمی❤️
از قضا هر مشاوری ی چیزی میگه اصلا ربطی نداره چطور میچینی به این بستگی داره که رتبه قبلی تو که یدونه از تو بهتره اگر دانشگاه تهران تنها ی ظرفیت داشته باشه که اون مثلا دانشگاه تهران رو اولویت دومش قرار بده تبریز رو اول بزنه و تبریز قبول شه ، وقتی نوبت به چک کردن لیست انتخاب رشته تو میرسه مثلا شما تهران رو اولویت اولت قرار دادی با اینکه رتبه تو یدونه بد تر از اون نفر قبلیه اما چون اولویت اول توعع تو قبول میشی ربطی به چینش نداره بستگی به فرد قبلی تو داره و انتخاب رشته شخص بعدی هم به انتخاب رشته تو وابسته اس
البته این چیزیه که من شنیدم و مشاور دوستم گفته نمیدونم🤯🥲😂