2777
2789

سلام مامانا. به خاطر خدا داهنماییم کنید. من داغونم. پسرم اصلا درست نمیخ ابه و فقط زیر سینه میخوابه. هفت ماه شه ولی هنوز شبا ده دفه بیداره و ... کمک اگه دکتر در این زمینه میشناسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن۱۱ماهشه نتونستم ترک عادتش بدم

شب تاصب بیش از۱۰باربیدارمیشه

روزم نمیخوابه

فقطم سینم دهنشه نیم ساعت میخوابه

اگه چاره ای پیدا کردی به منم اطلاع بده

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست

دکتر ک نمیشناسم نمیخوامم بترسونمت ولی پسر منم اینطوری بود. مکافات از اونجا شروع شد ک از شیر گرفتمش....

البته مجبور شدم ک با شیشه شیر و پستونک بخوابونم ولی الان ک سه سالشه بهتر شده. کلا موقع خواب خیلی هم خسته باشه ی دست گریه میکنه میگه نخوابیم 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اگه پستونک میگیره بهش بده الان شما پستونک بچه شدین بعضی بچه ها برای ارامش باید مدام میک بزنن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
بچه گشنه بمونه خواب نداره  غذای کمکیشو باید بیشتر کنی  یه دوره هایی هم دوره جهش رشد بچه ...

افرین سیر باشن زودتر خواب میافتن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

عزیز عادت کرده از شما ب عنوان پستونک داره استفاده میکنه

دختر منم بود

مثلا اگ قرار بود ۱۰شب بخوابه من از ۸دیگ نمیزاشتم بخوابه 

باهاش بازی میگردم ساعت ۱۰میبردمش حموم وقتی میومد بیرون سبک میشدو میخوابید

اخر شب ک داره میخوابه حسابی بزار شیر بخوره سیره سیر بشه هروقت ک خوابیدو خوابش سنگین شد پستونکو بزار دهنش

فاصله های زمانی وعده های شیر رو بیشتر کن...و هر وعده بهش بیشتر شیر بده...البته من شیر نداشتم و دخترم شیرخشکیه ولی هر ماه که بزرگ میشد فاصله زمانی و میزان شیر رو زیاد میکردم...الان ۹ ماهشه از ۱۰ شب تا ۷ صبح میخوابه و بیدار نمیشه...

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزیز عادت کرده از شما ب عنوان پستونک داره استفاده میکنه دختر منم بود مثلا اگ قرار بود ۱۰شب بخوابه ...

عزیزم من شب کاملا پروپیمون میخ ابونمش. اصلا ربطی به گشنه بودن نداره. حتی حمام رو هم امتحان کردم ولی متاسفانه مرتب بیداره. هرکار کردم از زمان تولد تا یک ماه پیش پستونک نگرفت. هر مدلی بگید امتحان کردم ولی متاسفانه... فقط و فقط باید بزارم زیر سینم تا بخوابه. 

بعضی روزا احساس نابودی دارم از بس که بیدارم. بدنم واقعا کم آورده.

دختر شما پستونک رو کی گرفت ؟