2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی حدودا یک ساله دارن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 57 پست
اينم همينه همش بغل باشه آرومه من فكر ميكردم خوب ميشه تا يكي دو ماه ديگه

انشاالله که بهتر شه ..بچه ها با هم فرق میکنن. ولی سن 6 ماه تا یک سال و نیم رو میگن بچه احساس نا امنی میکنه واین باعث میشه همش بچسبه به ادم احتمالا. 

امیدی هست چون خدایی هست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن  گوشه لباسمو میگرفت کنارم بود ظرف میشتم غذا درست میکردم. تکان نمیخورد. اما الان بهترشده.& ...

چه خوب... اره دیگه راحتی نداره بالاخره هر سنی کارای خودشو داره 

امیدی هست چون خدایی هست  
توی مهمانی چیزی نمیخوره. چون قبلش هی بهش هله و هوله میدن دیگه نمیخوره.   منم حزص نمیخورم.   ...

به بچت چندقاشق برنج میدی؟یابادمجون یااملت بانون میخوره باخالی؟دخترمن یک سالشه غذای ماروعوق میزنه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

ناراحت نباش بچه من ازبچه توضعیفتره سه کیلووصدگرم دنیااومدیک سالگی شش کیلویه خوابشم افتصاح .دوشب به زورمیخوابونمش غذاهم فقط سوپ میکس وفرنی .غذای ماروعوق میزنه میترسم هیچوقت جویدن یادنگیره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
به بچت چندقاشق برنج میدی؟یابادمجون یااملت بانون میخوره باخالی؟دخترمن یک سالشه غذای ماروعوق میزنه&nbs ...

تخم مرغ لب نمیزنه. بادمجان نمیدم.   اما تخم مرغ توی الویه ونرگسی وکوکو میخوره.   غذای مارو همه چی میخوره جز جوجه کباب و ماهی.   براش سالاد شیرازی  درست میکنم عاشقش با غذا. برنج 15،16قاشق بزرگ میخوره. 

پسرم١٤ماهشه ١٣كيلو ٨٨قد كلمات دد غذا ياعلي يك دو سه الله اكبر دالي نه اره باي باي رو ميگه روابطش ...

چقدر عالی

ماشالله

پسر منم ۱۴ ماهشه

تو همه چیز یکی دوماه جلوتره.دندون نشستن چهاردست و چا راه رفتن

بسیااااار هم شیطونه.خیلییی😭

ولی کلمه ای حرف نمیزنه

شما با پسرتون تمرین میکنید؟

پسر من شیر منو میخوره،وزن هردومون کم شده.پسرم ده و نیم کیلو هست با قد بلند

احتمالا دیگه شیر خودم و نمیدم بهش.

دغدغم شده وزنش

پسرم١٤ماهشه ١٣كيلو ٨٨قد كلمات دد غذا ياعلي يك دو سه الله اكبر دالي نه اره باي باي رو ميگه روابطش ...

برنامه غذایی پسرتون و ساعت خوابش و مینویسید،من با پسرم مقایسه کنم ببینم ایراد کارم کجاست

برنامه غذایی پسرتون و ساعت خوابش و مینویسید،من با پسرم مقایسه کنم ببینم ایراد کارم کجاست

برنامه غذايي خاصي نداره

غذاي خودمون

ميان وعده سرلاك و ميوه و بستني

خواب هم ١٢شب تا١١صبح

بعداز ظهرم دو سه ساعت ميخوابه

برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
چقدر عالی ماشالله پسر منم ۱۴ ماهشه تو همه چیز یکی دوماه جلوتره.دندون نشستن چهاردست و چا راه رفتن ...

اره خيلي حرف ميزنم باهاش

پسرم نسبت به قدش خيلي كم وزنه

هركس ميبينه ميگه چه قدر ضعيفه

برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
اره خيلي حرف ميزنم باهاش پسرم نسبت به قدش خيلي كم وزنه هركس ميبينه ميگه چه قدر ضعيفه

پسر منم نسبت ب قدش خیلیییی ضعیفه

هرکی میبینه میگه چقدر مادر و بچه لاغرید

از حرف مردم خسته شدم

شیر خودتون و میدین؟

مجبور بشه شیر خشکم میخوره

پسر منم نمیخورد.الان عادت کرده شبی صد سیسی میخوره

قبلش لب نمیزد

انقدر بزور لب به لب دادم عادت کرد

ناراحت نباش بچه من ازبچه توضعیفتره سه کیلووصدگرم دنیااومدیک سالگی شش کیلویه خوابشم افتصاح .دوشب به ز ...

باوزن خوبی دنیا امده.اما یکسالگیش باید9کیلو میبود.   ازبس بهش میکس دادی نمیتونه.  نده بهش بذار عادت کنه. خیلی سختت میشه.  من از7ماهگی کته ومرغ با کته ماهیچه میدادم شل بود. هی به مرور سفت ترش کردم.