2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی حدودا یک ساله دارن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 57 پست
باوزن خوبی دنیا امده.اما یکسالگیش باید9کیلو میبود.   ازبس بهش میکس دادی نمیتونه.  نده ...

دوماهه میکس نمیدم ولی خوب عوق میزنه .اره وزن وقدش داغونه😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
تخم مرغ لب نمیزنه. بادمجان نمیدم.   اما تخم مرغ توی الویه ونرگسی وکوکو میخوره.    ...

ماشالا.پونزده قاشق غذاخوری برنج میخوره؟عزیزم زیادنیست به سنش اونهمه؟دختربزرگم شش سال ونیمشه ده قاشق برنج به زورمیخوره😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا.پونزده قاشق غذاخوری برنج میخوره؟عزیزم زیادنیست به سنش اونهمه؟دختربزرگم شش سال ونیمشه ده قاشق ...

سرخالی با مخلوط خورشتش منظورمه.     اگه سیرباشه وبازی دربیاره7تا.   اره میخوره. چون من هله و هوله بعد غذا میدم.  الویت با غذا. مثلا صبحانه میخوره 4،5تا لقمه کوچولو نان وپنیرو گردو له شده و بعد یه میوه میدم بهش یا ژله. موز نمیخوره.  اما شیرموزچرا میخوره.   دیگه تا ناهارکه ساعت2چیزی نمیدم. ناهارمیخوره بعدشم بازی و یه نصف شیشه اب میوه ی. دلستری. شربت زعفرانی. دوغی.    شربت ابلیمویی.   عصری پوف فیلی. کمپوت آناناسی. میوه ی. شام 8 میخوره بعدشم  بازی وشیر و لالا. 

این روتین وقتی خونمون هستیم.  حالا مهمانی بریم بیچاره ام من ازهرکی یه چیزی میگیره. یوهو میبینی 3تا خیار خورده 😁     عاشق اب میوه هست. هویچ رند میکنم 2،3تا ازتوری رد میکنم ابشو میدم میخوره. لیموشیرین. پرتغال. سیب. عاشقشه.. دیگرانم هم ازمحبتشون رانی میگیرن براش. 

من فقط توی مهمانی ها حرص میخورم

😁

سرخالی با مخلوط خورشتش منظورمه.     اگه سیرباشه وبازی دربیاره7تا.   اره میخوره. چون م ...

چراحرص میگی ماشالاتومهمونیم خوب میخوره دیگه .دندوناش همه دراومده؟اول نیش درمیادبعداسیاب یااول اسیاب بعددندون نیش؟

11تا دندان دراورده 

اول اسیاب درمیادیانیش؟دندونش کمه چه جوری باهاش خیاریااجیل میخوره؟من فکرکردم همه دندوناش دراومده

اول اسیاب درمیادیانیش؟دندونش کمه چه جوری باهاش خیاریااجیل میخوره؟من فکرکردم همه دندوناش دراومده

دندان های جلوش بالا 4تا داره. پایین هم 4تا جلو داره. عقب هم 1تا بالا 1پا پایین داره. 

دندان های جلوش بالا 4تا داره. پایین هم 4تا جلو داره. عقب هم 2تا بالا 2تا پایین داره. 

انقدر قشنگ میجوه  باورت نمیشه.  بعدشم. میترسه تیکه بزرگ قوت بده.   شاید به خاطر اینکه غذاشو میکسی ندادم.  برعکس بچه جاریم  نمیتونه بجو. 

انقدر قشنگ میجوه  باورت نمیشه.  بعدشم. میترسه تیکه بزرگ قوت بده.   شاید به خاطر ...

عه شماحتماباپشت قاشق ازاول له کردی؟ من میکس کردم اشتباهم همینجابوده ازبچه من کوچیکترراحت نون پنیریامیوه یاغذامیخورن بچه من هیچکدومش نمیخوره.عه چه جالب اول من فکرمیکردم دندونای کناری جلویی درمیاداخرسردندون عقب

عه شماحتماباپشت قاشق ازاول له کردی؟ من میکس کردم اشتباهم همینجابوده ازبچه من کوچیکترراحت نون پنیریام ...

افرین با پشت قاشق له کردم.   الان نون پنیر لقمه میگیرم گاز میزنه.    حالا فدای سرت یاد میگیره  

افرین با پشت قاشق له کردم.   الان نون پنیر لقمه میگیرم گاز میزنه.    حالا فدای س ...

عه شماخوب کاری کردی دیگه اخه من چندبارمیکس نکردم عوق میزدبالااورددیگه میکس کردم بچم اخه رفلاکس داشت فوری بالامیورد.غذای نونی خالی میخوره یابانون مثل کوکویاکتلت یااملت و..

عه شماخوب کاری کردی دیگه اخه من چندبارمیکس نکردم عوق میزدبالااورددیگه میکس کردم بچم اخه رفلاکس داشت ...

امضات خیلی دلگیر خدانکنه با 2تا بچه. سلامت باشی انشالله.