2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی حدودا یک ساله دارن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 57 پست
وااای ممنون عزیزم از دلداریت...چون پسر من اصلا خوب ارتباط نمیگیره و غریبی میکنه...نگران بودم.خدا کنه ...

اولش غریبگی میکن. ما هرجا میرفتیم از بغل من و باباش تکون نمیخورد.  اما الان دیگه بغل مانمیشینه. دست میده. میگه سلیم .    کوچیک تر بود بغض میکرد. میترسید از باقیه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن 20ماهشه.  وزن و قدش توی 18ماهگی 11کیلو 400. قدشم85بود.   خیلی. شیطون خیلی.  ...

ای جانم خدا بچه هاتو حفظ کنه... چقدر خوب که از غذا و روابطش با دیگران خیالت راحته.

امیدی هست چون خدایی هست  
خانوما بچه هاتون از كي گريه هاشون كم شد پسر من ٦ ماهشه همش نق ميزنه و گريه ميكنه خسته شدم

برا من که فعلا یک سالشه هنوز کم نشده و فعلا هست

امیدی هست چون خدایی هست  
ای جانم خدا بچه هاتو حفظ کنه... چقدر خوب که از غذا و روابطش با دیگران خیالت راحته.

توی مهمانی چیزی نمیخوره. چون قبلش هی بهش هله و هوله میدن دیگه نمیخوره.   منم حزص نمیخورم.  اما توی خونه نظم داره.  قبل غذا چیزی بهش نمیدم. اخه مگه چقدر معده داره که بتونه بخوره.   قبل غذا باهاش بازی میکنم خساه میشه.  یا تی وی میزارم نگاه میکنه قاشق خودش میذاره دهنش.     

اما نق زدن و غر زدن داره همه دارن

برا من که فعلا یک سالشه هنوز کم نشده و فعلا هست

يعني با خودش بازي نميكنه؟؟؟

من ميزارمش زمين بازي يه نيم ساعت بازي ميكنه ولي متاسفانه ميره فرش و ريشه هاشو و سنگ و پايه مبل رو ميخوره برشم ميدارم جيغ ميزنه خستم كرده 

وااای ممنون عزیزم از دلداریت...چون پسر من اصلا خوب ارتباط نمیگیره و غریبی میکنه...نگران بودم.خدا کنه ...

یه جوری تغییر میکنه که باورت نشه .

اوضاع اعصابتم بهتر میشه چون مثل قبل شبا اذیت نمیکنه و آرومتر میخوابه.نصف بی اعصابیمون از کمبود خوابه

يعني با خودش بازي نميكنه؟؟؟ من ميزارمش زمين بازي يه نيم ساعت بازي ميكنه ولي متاسفانه ميره فرش و ريش ...

همون نیم ساعت با خودش بازی میکنه بعدش میچسبه به من و همش میخواد بغلش کنم و باهاش بازی کنم منم همه کارام میمونه.. 

امیدی هست چون خدایی هست  
سرامیک لیس میزنن. منم مجبوری موکت کردم 😁

دقيقا عصر ديديم ريشه هاي فرش رو كه زده بودم زيرش در آورده داره ملچ ملچ ميخوره داد زدم ترسيد گريه هاش شروع شد چه اشكيم ميريزه

یه جوری تغییر میکنه که باورت نشه . اوضاع اعصابتم بهتر میشه چون مثل قبل شبا اذیت نمیکنه و آرومتر میخ ...

وای خدا از دهنت بشنوه... چقدر خوب میشه اینطوری

امیدی هست چون خدایی هست  
همون نیم ساعت با خودش بازی میکنه بعدش میچسبه به من و همش میخواد بغلش کنم و باهاش بازی کنم منم همه کا ...

اينم همينه همش بغل باشه آرومه من فكر ميكردم خوب ميشه تا يكي دو ماه ديگه

همون نیم ساعت با خودش بازی میکنه بعدش میچسبه به من و همش میخواد بغلش کنم و باهاش بازی کنم منم همه کا ...

پسرمن  گوشه لباسمو میگرفت کنارم بود ظرف میشتم غذا درست میکردم. تکان نمیخورد. اما الان بهترشده.  حموم نمیتونستم برم گریه میکرد. الان راحت حموم میرم.  تغییر که مییکن. اما دردسرهاشون بزرگترمیشه