2777
2789

میاین یکم صحبت کنیم؟

بچه هاتون چند وقتشونه؟

قد و وزنشون چطوره؟

غذا خوب میخورن؟

رابطشون با دیگران خوبه؟

رفتار شما با بچه ها چطوره؟چقدر میتونید خودتونو کنترل کنید؟

امیدی هست چون خدایی هست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم چدیدا خیلی بی اعصاب شدم و سریع واکنش نشون میدم و زود پشیمون میشم که اخه مگه بچه یک ساله چی میفهه که من دعواش میکنم یا ازش انتظار دارم؟!

چیکار کنم یکم اروم تر شم ؟

امیدی هست چون خدایی هست  

پسرم١٤ماهشه

١٣كيلو

٨٨قد

كلمات دد غذا ياعلي يك دو سه الله اكبر دالي نه اره باي باي رو ميگه

روابطش خوبه

ولي از خودش دربرابر بقيه بچه ها دفاع نميكنه

غذاهم بد نميخوره 

كچلم هست خخخخ

برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
سلام دخترم ۳ خرداد تولدشه وزنش خیییلی کمه چند ماهه ک استپ کرده. چهار دست و پا نمیره فقط میشینع. خیلی ...

عزیزم خدا نگهش داره. پسر منم کم مونده تولدش. اینم چند ماهه وزن نمیگیره. کلا بچه که راه افتاد به نظرم دیگه وزنش زیاد اضافه نمیشه .چیا میگه؟بچه منم زیاد واضح نمیگه دو سه تا کلمه میگه

امیدی هست چون خدایی هست  

دختر من 2سالشه.

تو یک سالگی رابطش با اکثر آدما بد بود.

غذا به زور تبلیغات و تی وی.

وزن گیری خوبی نداشت

قدش عالی تقریبا خیلی بلند.

الان رابطش با همه خوب شده راحت ارتباط برقرار میکنه اصلا نگران این نیستم مهمون بیاد اذیت کنه.

غذا خوردنش عالی شده.تا جایی که گرسنه هست غذاشو میخوره تقریبا 5وعده

وزن گیریش یکم بهتر شده 

قدش به بلندی سابق نیست.

کلا 1سالگی خیلی سخته قراره اوضاع بهتر شه

پسرم١٤ماهشه ١٣كيلو ٨٨قد كلمات دد غذا ياعلي يك دو سه الله اكبر دالي نه اره باي باي رو ميگه روابطش ...

من میخوام بعد از تولش کچلش کنم.... خدا حفظ کنه نی نیتو

خدا رو شکر همه چیش خوبه.... وقتی شلوغ میکنه و اذیت میکنه عصبانی نمیشی؟من خیلی زود از کوره در میرم جدیدا. نمیدونم چطوری کنترل کنم خودمو

امیدی هست چون خدایی هست  
عزیزم خدا نگهش داره. پسر منم کم مونده تولدش. اینم چند ماهه وزن نمیگیره. کلا بچه که راه افتاد به نظرم ...

اخه دختر من کاری هم ک نمیکنه ۶ تا دندون داره فک کنم برا همین ضعیفه. ببین دخترم جلوش هر چی شکلک دربیاری تکرار میکنه. کلاغ پر بلده. بابا. مامان. اب به . بهبه. تاب تاب . عمه. د د اینا رو میگ

پسرمن 20ماهشه.  وزن و قدش توی 18ماهگی 11کیلو 400. قدشم85بود.   خیلی. شیطون خیلی.  خیلی.  منم کلافه شدم. یه تو راهی 7ماه دارم.   با بقیه رابطش عالیه.   عاشق دد رفتن و راه رفتن هست.    غذاشم گشنه باشه و قبلش هله وهوله نخورده باشه. میخوره.   توی مهمانی کلافه ام که خراب کاری نکنه.   توی خونه راحتیم. هنه چی جمع کردیم آقا راحت میچرخه. عموپورنگ دوس داره. نزدیک 30کلمه واضح میگه.  

من میخوام بعد از تولش کچلش کنم.... خدا حفظ کنه نی نیتو خدا رو شکر همه چیش خوبه.... وقتی شلوغ میکنه ...

چرا 

زيادم بد نيست

خوبه فرق عصبانيت و لحن خوشحالي رو بفهمه

اتفاقا من به خاطر مشكلاتم فوق العاده عصبي شدم

ولي پسرمو به عنوان ارامش بخشم نگاه ميكنم  به خاطر همين دلم نمياد ارامشمو بهم بزنم

برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
دختر من 2سالشه. تو یک سالگی رابطش با اکثر آدما بد بود. غذا به زور تبلیغات و تی وی. وزن گیری خوبی ...

وااای ممنون عزیزم از دلداریت...چون پسر من اصلا خوب ارتباط نمیگیره و غریبی میکنه...نگران بودم.خدا کنه درست شه

خدا حفظش کنه دختر گلتو

امیدی هست چون خدایی هست