2777
2789
عنوان

حاضرید بچتون گرسنه نمونه یا خودتون خوب بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 70 پست
شیر ندارم همش شاید چند قطره ژلوفن خوردم اصلا ذره ای تاثیر نداره تو دردم بخدا انگار با چکش میزنن خیلی ...

اگه بازه با دست تخلیه کن

من چند بار این کارو کردم چاره ای نداشتم

و بعدش البته آنتی بیوتیک خوردم

قعلا فکر گشنگی بچت باش چند وقتشه؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وای از دندون درد جد و آباء آدمو میاره جلوی چشماش

آره خیلی بده کلی زدم تو سر و کلم از دردش بعدش چندتا قرص خوردم یکم افتاد باز داره شروع میشه ولی میخوام بخاطر شیر نخورم جهنم یا میمیرم یا میمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اوضاع دندونم نمیدونستم قبل بارداری انقدر خرابه آخه چند سال پیش پرش کردم تو دوران بارداری ۲ سری خی ...

عمو من حاضر نیستم یا ذره دندون درد بکشم خدا سر هیچ کس نیاره یه شب از درد تا صبح ب خودم میپیچیدم هیچی هم پول نداشتم ن خودم ن خانوادم تازه پام شکسته بود کلی قرص کرده بودم برای پام فرداش دوباره از خواهرم قرص گرفتم رفتم کشیدم هرچی دکتر گفت پر کنم گفتم نه فقط بکش خیلی خاطره بدی بود

چی بگم؟ 
اشتباه بهتون گفتن

دیگه گذشت...

کاش کسی توی این تاپیک دیگه ریپلایم نکنه خیلی حالم بده تشکر

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کلی ویتامین داره شیر خشک از لحاظ لعدا نخوردن شیرت خب چاره چیه الان شیر نداری بچه گشنشه

منم میدونم ولی وقتی این شمر نمیخره چیکار کنم هی دعوا میکنه قرص نخور غذا بخور شیرت بشه

شیر ندارم همش شاید چند قطره ژلوفن خوردم اصلا ذره ای تاثیر نداره تو دردم بخدا انگار با چکش میزنن خیلی ...

بی حس کننده دندون نیست بخری ؟

من یادمه اسپری شو دیدم دست یکی داشت به دندونش میزد

اسمش یادم نیست

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

تو بارداری نمیشد بعد نصفش تیکه تیکه افتاده اینی هم که مونده یا اون پر شده یا دندون خرابم باید بکشم

دقیقا عین مننن...

همین الان با دست برو توی روشویی تخلیه کن و آنتی بیوتیکی که دکترت داده بخور سروقت

با مسئولیت خودت البته ولی من این کارو کردم چون تب و لرز کرده بودم چاره ای نداشتم پول دندانپزشکم نداشتم

نه ولی پزشک ها هم میگن شیر مادر بهتره از لحاظ روانشناسی هم اینکه بچه شیر مادر رو بخوره ارتباط عاطفی ...

همون پزشکا قدیما میگفتن شیر خشک جامع تره

انگاری سالهای اخیر بخشنامه اومده که بگن و تبلیغ کنن شیر مادر بهتره تا کم وارد کنن

قبول شیر مادر یهتره ولی باید مادره تغذیه ی عالی داشته بتشه (

کمک یکم کرد ظرفارو شست همین

عزیز چرک خشک کن بخور مرتب

از عفونته درد میکنه

ژلوفن با معده پر بخور التهاب رو کم میکنه نیم ساعت دیگه اروم میشا

از شدت عفونت درد میکنه اموکسی ۵۰۰ و ژلوفن و مترونیدازول باید بخوری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه بازه با دست تخلیه کنمن چند بار این کارو کردم چاره ای نداشتمو بعدش البته آنتی بیوتیک خوردمقعلا فک ...

کآش میشد تخلیه کرد اصلا کل استخونام انگار عفونت کرد همه جا ورم داره تا نصف لثه هام