2777
2789
عنوان

قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
بزنم که سه روز میشه سیزده روز اندازه ی ده روزم عذرخواهی طلبکار میشه

ابلفضل😐خب برو بگو ببخشید من حرفم.زشت بود ولی دوست دارم تو هم برای حرفم احترام قائل شی

میخواهم بهترین باشم 🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امروز ظهر دعوامون شد 😢 رفت بیرون و اومد حتی یه معذرت خواهی هم نکرد

خاک تو سرش مال من که کلا حرف نمیزنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یعنی عاشقمه

مال منم خیر سرش خودکشی کرده یه بار تا  منو؟بهش دادن حالا بعد 4سال قهر کرده اونم خودش فحش داده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مال منم خیر سرش خودکشی کرده یه بار تا  منو؟بهش دادن حالا بعد 4سال قهر کرده اونم خودش فحش داده

بعضی از آدما قدرنمیدونن اصلا نمیدونن اینی که الان داری باهاش دعوا میکنی همونیه که ی روزی ارزوی داشتنشو داشتی

نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩‍❤️‍👨👈💏👈👪
بعضی از آدما قدرنمیدونن اصلا نمیدونن اینی که الان داری باهاش دعوا میکنی همونیه که ی روزی ارزوی داشتن ...

والا

انقد دلم پره ک حد نداره کسی هم نیس باهاش دردودل کنم کاش لااقل یه خونه پدری داشتم😢😢😢

منم دلم پره ..ولی خونه بابام نمیتونم برم چون انتخاب خودم بوده واین اینقدر خودشو شیرین کرده که بگم باهم دعوا کردم بابام میگه مشکل خودته حتما