2777
2789
عنوان

قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
چراااا

اخه ادم  به خاطر 4تا مقوا غر میزنه یا قهر میکنه ..تازه شوهرت صدات هم زده تو جواب ندادی .،مال من کلی فحش داده تازه خودش هم قهر کرده .. محلم نمیده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چه چیزایی قهرمیکنید من شوهرم روحیمو تخریب میکنه تازه انتظارهم داره قهرنکنم عذرخواهیم کلا بلدنیس ازبس مغروره خوشبحالت ک اومده منت کشی. شوهرمن امروز زد هرچی و میز عسلی اتاقم بود خورد کردسر اینکه فقط بهش گفتم چرا خوردم میکنی خاک توسر مون یعنی 9سال هم عاشق هم بودیم

نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩‍❤️‍👨👈💏👈👪
شما سرچی؟

سر اینکه گفت بریم خرید گفتم  بریم از فلان جا خرید کنیم گف نه از شهر خودمون میخرییم منم گفتم اوکی پس خواهرتم نبر اونجا و بحث ادامه پیدا کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هر سال داستان داریم با این کولر لعنتی...من میگم من که دستم نمیرسه تو که میزنی چرا مقوای سفید نمیزنی& ...

چسب و مقواسفید بده دستش بفرستش بالاچارپایه...عاخه مردا این چیزا براشون مهم نیس...الان داره پیش خودش فک میکنه ک تو علکی گیر میدی...

بعدشم ما دریچه کولرمونو امروز بازکردیم شما تازه در صدد بستنشین؟؟؟؟😂😂😂😂

من شوهرم ابزار فروشه برام چسب دریچه کولر میاره هم سفیده هم راحت هم عایق هوا و بادو...

NeVeR GiVe Up😎