2777
2789
براي ترشحات پنيركي چي؟ خوبه؟ شب تا صبح بمونه يا چند دقيقه؟؟؟

نمیدونم ولی من شب تاصبح میذاشتم یه کوچلو وصیغلی که زخم نکنه وحتما باید پوشک بذاری چون معذرت میخوام نمیدونم چه خاصیتی داره شاید اندازه یه استکان تاصبح ازت مایع خارج میشه ورحم پاک میشه،والله من چون میخواستم بچه دارشم تصمیم گرفتم همه چیزایی رو که واسه پاکسازی رحم خوبه انجام بدم،توهفته یکبار شیاف نبات میکردم دوبارم شیاف عسل،بادکش گرم هم که تخمدان روفعال میکنه انجام میدادم بااینکه پنج سال از ازدواجم میگذشت ولی بایه بار اقدام باردارشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نميدونم يكمم ميترسم بدتر بشم

حالا عسل طبیعی خاصیت میکروب زدایی ضد عفونی داره صددرصد ،

ولی نبات که آب شکر باشه بعیده خواهر

حالا امتحان کن یا بدتر میشه یا بهتر

واست تجربه میشه😂

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
حتی میگن وقتی ویروسی مثه تبخال عود میکنه شیرینی و شکر نخورید ک غذای ویروساست. چی بگم 🤔

آره درسته اصلا یکی از چیزایی که باعث عفونت زنانه میشه به گفته بعضی از پزشکها همین شکروشیرینیه ولی شیافش تفاوت داره من خودم استفاده کردم که میگم اطرافیانمم دیدم استفاده کردن 

واقعا????  خدارو شكر شما مشكلتون چي بود

من شوهرم بچه نمیخواست وبعدازپنج سال که میخواست هم پریودم نامنظم شده بود هم کمی عفونت داشتم،فولیکولم مناسب نبود درحالی که قبلش خوب بودم،شروع کردم دوماه اینکارهاروانجام دادم وسردی هم کم مصرف کردم،روزانه هفت تا بادوم خیسونده وسه تا خرماهم استفاده میکردم وخداروشکر خیلی زود بچه دارشدم

نمیدونم ولی من شب تاصبح میذاشتم یه کوچلو وصیغلی که زخم نکنه وحتما باید پوشک بذاری چون معذرت میخوام ن ...

شما با اپليكاتور و عميق اينكارو كر دين؟ يا همون ابتداي واژن؟؟؟

شما با اپليكاتور و عميق اينكارو كر دين؟ يا همون ابتداي واژن؟؟؟

نه عمیق نه ابتدا، وسط گذاشتم، اینم بهتون بگم بعضی از افراد وقتی انجام میدن مثل من انقدر ترشح ازشون خارج میشه ولی بعضیها هم نه،نمیدونم به چی ربط داره،من تواین مسئله ازطب سنتی جواب گرفتم، ولی اگرشمامیترسید متخصص زنان برید اونم جواب میده

نه عمیق نه ابتدا، وسط گذاشتم، اینم بهتون بگم بعضی از افراد وقتی انجام میدن مثل من انقدر ترشح ازشون خ ...

درمورد عفونت واژن  هم یه چیزی بهتون بگم اگرتوجه کرده باشید زنان قدیم کمتر مبتلا میشدن به عفونت اصلا متوجه نمیشدن،من خودم قبلا عفونت قارچی سختی گرفتم که از خارش وسوزش گریه م میگرفت،وعلتش شستن زیادی ناحیه تناسلی با مواد ضدعفونی کننده بود حالا چه داخل حموم چه غیرحموم،چون واژن یه سری میکروبهای مفید داره که از ابتلا به عفونت جلوگیری میکنه دقیقا مثل معده که اگه فرد بیش از اندازه آنتی بیوتیک(داروی معده)بخوره میکروب مفیدازبین میره ودچارمشکل میشه