2777
2789
عنوان

یکی دو ساعت دیگه زایمان دارم

815 بازدید | 45 پست

خیلی استرس دارم . سزارینی هستم . این 12 ساعت خوبیدن بعدش بیشتر واسم عذابه دیگه سوند که جای خود . واسم دعا کنید 🙏🙏

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله زایمان راحتی داری

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
ايشالا به سلامتي زايمان كني ، منم از سوند ميترسيدم ولي براي من بعد از بي حسي سوند گذاشتن ، اصلا چيزي ...

سلامت باشی . همون بعدش که بی حسی میره بازم سوزش داره . اذیت میکنه 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

بسلامتی عزیزم. چشم بهم بزنی سال دیگه تاپیک تولد یکسالگیش میزنی

من پارسال ۳ خرداد تاپیک زایمان زدم. ۲۰ روز دیگه یکساله میشه. 😊😊

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.