2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 5166 بازدید | 499 پست
منم از دوستم بیداررری جان یاد گرفتم صبح که بلند میشم اول سلام میدم به آقا خیلی حس خوبیه🥰

فدای احساس قشنگت عزیزم 😍

واقعا هیچ قیمتی نمیشه روی این احساس گذاشت 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا😑

خوش اومدی عزیزم

هر چه می‌خواهد دل تنگت بگو 

دور هم جمع شدیم ک از تجربهای همدیگه بگیم  تا بیشتر ناجی جهان مهدی موعود عج 😍 رو بشناسیم

فدای احساس قشنگت عزیزم 😍واقعا هیچ قیمتی نمیشه روی این احساس گذاشت

عزیزززززززمی🥰

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الاهی آمین حرف دل منو زدینهمیشه به آقا امام زمانمون میگم یا صاحب‌الزمان کمکم کن راهمو گم نکنم همیشه ...

تو این دنیایی که اکثریت مردم راه رسیدن به امام عصر عج رو بلد نیستند . حتی افراد مذهبی ... تنها راه این هست که خالصانه و عاجزانه از خود ایشون بخواهیم که ما رو به سمت خودشون هدایتمون کنند

مسیر رسیدن به امام ع مسیری هست که امتحان هایی داره

تنها بایاری ۱۴ معصوم میشه موفق شد و رسید 

بیدارشدن از خواب غفلت قدم اوله

حضرت علی ع فرموده اند

الناس نیام اذا ماتوا انتبهوا 

مردم همه در خوابند زمانی که بمیرند بیدار می شوند

مبادا از جمله افرادی باشیم که باوجود نشانه های زیاد الهی در این جهان ... بیدار شدن ما به پس از مرگ بیفتد

در و دیوار این جهان نشانه خداست . اگر بینا باشیم در همین دنیا از خواب غفلت بیدار می شویم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

گریه کردم التماس کردم آقا کمکم کنولی انگار منو ندیدن

کامنت من رو بخونین 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

هرچیزی رو نگیمهرچیزی رو نشویم و هرچیزی رو نشنویم صد در صد خیلی از گناه هارو انجام نمیدیم

درسته عزیزم

طبق تجربه ی دوستان بیشترین گناه از طریق چشم و زبانه

کاش بتونیم هر روز بیشتر خودمونو تقویت کنیم

باورت میشه من انواع نماز و ادعیه رو خوندم هیچی ندیدم؟؟؟

کامنت من رو بخونین

من از آقاجانم، مولتی مظلوم و غریبم فقط یه چیز میدونم، اونم اینکه مانع بزرگ ظهورشون منم😔😔😔😔😔😔به ...

کامنت منو بخونین امیدوارم تک تک ما تلاش کنیم تا سرسوزنی مانع ایشان نباشیم برای بنده ام دعاکنید 

تو این دنیایی که اکثریت مردم راه رسیدن به امام عصر عج رو بلد نیستند . حتی افراد مذهبی ... تنها راه ا ...

این

کدومه؟؟ روش ریپ بزن بی زحمت

زدم بالاتره

از وقتی فهمیدم جواب سلامم رو میدنخیلی واقعی و با حس بهشون سلام میدم😍

چطور جواب میدن

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

به نظرم ما مذهبیا باید سعی کنیم که دیگران رو با اخلاق مون جذب کنیم 

بعدش دوستی کنیم 

بعدش نصیحت کنیم 

امر به معروف و نهی از منکر نباید فراموش بشه ولی شرایطش الان تو جامعه به شرط و شروط باید باشه

مخصوصا برای نسل زد