2777
2789
عنوان

یکی دو ساعت دیگه زایمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 45 پست
عزیزم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی دعا کن ماهم زایمانمون راحت باشه.انشاالله بچت به سلامتی میاد ب ...

ممنونم . انشااله عزیزم 🙏🙏

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم . سر کلاژ کردی؟ 

میشه واسم از ته دلت دعا کنی خدا یه نی نی سالم بهم بده

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

انشالله ی زایمان خوب و بدون دردسر با ی بچه خوشگل و سالم داشته باشی. نگران نباش. پاشو ب خودت برس😍😍😍 حوصله داری موهاتو درست کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
يني ميشه منم چند ساعت مونده ب زايمانمو ببينم،؟ واسم دعا كن اين سه ماه اخر بخير بگذره

انشااله . البته یه کم سخت میگذره سه ماه آخر 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
سلام عزیزم انشاالله زایمان خوبی داشته باشی . برای سلامتید صلوات میفرستم اللهم صل علی محمد وآل محمد ...

حتما عزیزم . ممنون 🙏🙏🙏

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸