2777
2789
عنوان

یکی دو ساعت دیگه زایمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 45 پست
تو به چی فکر میکنی من به چی شجاع باش و منم دعا کن در حسرت یه ج از مثبتم دیوونه شدم انقدر فکر کردم ت ...

منم چند ماه طول کشید تا باردار شدم . خیلی نا امید بودم . توکل به خدا . انشااله که به زودی نی نی دار میشی 🙏🙏

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
بسلامتی عزیزم. چشم بهم بزنی سال دیگه تاپیک تولد یکسالگیش میزنی من پارسال ۳ خرداد تاپیک زایمان زدم. ...

اخی . انشااله . 

پیشاپیش مبارک باشه 🎉🎉

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی . همون بعدش که بی حسی میره بازم سوزش داره . اذیت میکنه 

راستش بعدش هم درد سوند رو احساس نميكني ولي خوب جاي بخيه ها موقع نشستن و برخاستن درد ميگيره ، البته شياف ضد درد بهت ميدن ولي من اصلا استفاده نكردم 

اول انسانيت 
ان شاءالله به خیرو خوشی بیاد نی نی بغلت  واسم دعا می کنی خاهش،کاش خدا ی بار قدرتشو نشونم می دا ...

مرسی عزیزم . منم چند ماه طول کشید تا باردار شدم . راه سختی داشتم تا به اینجا رسیدم 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

عزیزم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی دعا کن ماهم زایمانمون راحت باشه.انشاالله بچت به سلامتی میاد بغلت😍

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
مرسی عزیزم . منم چند ماه طول کشید تا باردار شدم . راه سختی داشتم تا به اینجا رسیدم 

منم واسه اولین پسرم خ دکتر رفتم تا شد 

ان شاءالله همه ی بچه ها سالم و صالح باشن 

واسه شما هم همین طور 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️