سلام دخترم سه سالشه و موهاش اصلا رشد نداره و خیلی هم نازکه چیکار کنم که پرپشت بشه؟وقتی به دنیا اومد موهاش پرپشت بود و یه بار هم کچلش کردم بعدش رشد موهاش کم شد؛روغن نارگیل و بادام تلخ هم استفاده کردم تاثیری نداشت زینک هم دکترش گفت بهش نده چون رشد دخترتون خوبه و نیازی به زینک نداره مصرف نکنه بهتره
دختر منم سه ساله ک بود موهاش بلند بود و کم پشت . موهاشو از پشت میبستم جلو موهاش بغل پیشونیش داشت خالی میشد . حدود یکساله اصلا نذاشتم بلند شه .مرتب موهاشو کوتاه میکنم .الان پر پر شده دیگه میخوام بزارم بلند شه
یه محلول گیاهی از عطاری بگیر فک نکنم ضرر داشته باشه من که استفاده کردم راضیم
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
موهای دختر منم همین طور بود،انواع و اقسام چیزها را هم امتحان کردم ولی فقط حنا جواب داد و بهترش کرد
اره حنا خیلیی خوبه موهای من خیلی کم پشت شده بود میریخت حنارو با شاه تره خیس کردم یه زرده تخم مرغم زدم بهش فقد اگه میخواین ک مشکی بشه باید گیاه وسمه هم بهش اضافه کنی ک مخصوص حناس نردیک ۴-۵ماه هفته ای یع بار گذاشتمم ریزش موهام قطع شد خیلیم پر پشت شد
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)