2777
2789
عنوان

موهای دخترم بیش از اندازه نازک و کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 9871 بازدید | 41 پست
اره حنا خیلیی خوبه موهای من خیلی کم پشت شده بود میریخت حنارو با شاه تره خیس کردم یه زرده تخم مرغم زد ...

دفیقا،منم گاهی بعلت شیردهی یا رژیم موهام ریزش پیدا میکرد حنا که میزدم ریزشش سریع قطع میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هر سه ماهم  یه سانت نوک موهاشو کوتاه کن بعد اینکه اگه موهارو مدل خرد بزنی کم پشت دیده میشع ولی اگه صاف و یه دست کوتاه کنی پرپشت و زیاد دیده میشه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
کوتاه کن موهاشو درست میشه . دو سه ماه یکبار مرتب کن موهاشو در حدی کوتاه کن ک پشت موهاش توی گیر سر نر ...

موهاش کوتاست 

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق

حنا خیلی خاصیت داره مامانم میگف خالت بچه بود کف سرش زخم میشه دکترن برده بود خوب نشده بود دوبار حنا گذاشت خوب شد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
سلام اسی جون دخترمن هم دوسالشه موهاش کم پشته الان دوسال گذشته از تایپکت پوهای دخترت بهترشد؟

سلام عزیزم یه خورده بهتر شد پرپشت تر شد ولی زیاد بلند نشد؛الان دارم یه دوره بهش شربت زینک خارجی میدم بنظرم تاثیرش خیلی بهتر از روغن و چیزهای دیگه است