الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما تو یه مهمونی همو دیدیم ولی حرف نزدیم و فقط سلام و اینا بعد تو اینستا فالوم کرد منم فالوش کردم حرفی بینمون رد و بدل نمیشد ولی تو مهمونی و دورهمی از طریق دوستای مشترک میدیدمش
۱۷ سالم بود بعد یه مدت دیگه چت میکردیم ولی در حد سلام و خوبی و این حرفا ۲۰ سالگیم مخمو زد دیگه
فکر کنم اولین جملش این بود سلام خوبی؟میای بریم بیرون؟
پیامارو شوهرم همشو ریخته رو هارد.یه مدت ک نامزد بودیم شوهرم ک میشه پسر عمم برام شارز میفرستاد بعد بهم نمیگفت همیشه هم دقیق وقتی خودم شارز میخریدم اونم میخرید من فکر میکردم همراه اول بهم هدیه میده بعد ی بار جلو جمع گفتم همراه اول وقتی شارز میخرم همون موقع بهم هدیه میده اونجا بود ک شوهرم زد زیر خنده و بعدش گفت خاااک تو سرت من بودم برات شارز میفرستادم همراه اول کجا بود😁
[QUOTE=88591241]😂😂😂😂 همون اول کاری؟؟؟آره همون پیام اول من خودم شاخ درآوردم آخه تازه یک ساعت بود نامزد کرده بودیم بعد جشن اون با مامانیناش رفت خونه بعد این پیام و داد