2777
2789
عنوان

اولین پیامی روکه شوهرتون بهتون داد یادتونه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اعتماد به نفس 

بینهایت مغرور بود و هست 

الان واسه من مغرور نیست ولی تو ذاتشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ما تو یه مهمونی همو دیدیم ولی حرف نزدیم و فقط سلام و اینا بعد تو اینستا فالوم کرد منم فالوش کردم حرفی بینمون رد و بدل نمیشد ولی تو مهمونی و دورهمی از طریق دوستای مشترک میدیدمش 

۱۷ سالم بود بعد یه مدت دیگه چت میکردیم ولی در حد سلام و خوبی و این حرفا ۲۰ سالگیم مخمو زد دیگه

فکر کنم اولین جملش این بود سلام خوبی؟میای بریم بیرون؟

داشتیم آش پشت پای یکی از اشناهارو می خوردیم خونه مادربزرگم

تعداد زیاد بود خانوما و آقایون جدا بودیم

بعد من اس دادم آش خوشمزه بود 😍 

ایشون هم در اوووووج احساس گفت خیلی 😍 ولی تو که نپخته بودی 😒😒😒😒😒😒 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

ساعت ده صبح بود موقع امتحانا بعد از امتحانم پیام داد گفت سلام خوبی .امتحان چطور بود😞

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

شوهرم گفت چه خوب که یادت موند

(توی یه مراسمی بهم شماره داد اون موقع لاین روی بورس بود منم گفتم رفتم خونه اد میکنمت

بعد توی خونه به نت که وصل شدم به صورت خود به خود اد شد و شوهرم این پیامو داد بهم)

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پیامارو شوهرم همشو ریخته رو هارد.یه مدت ک نامزد بودیم شوهرم ک میشه پسر عمم برام شارز میفرستاد بعد بهم نمیگفت همیشه هم دقیق وقتی خودم شارز میخریدم اونم میخرید من فکر میکردم همراه اول بهم هدیه میده بعد ی بار جلو جمع گفتم همراه اول وقتی شارز میخرم همون موقع بهم هدیه میده اونجا بود ک شوهرم زد زیر خنده و بعدش گفت خاااک تو سرت من بودم برات شارز میفرستادم همراه اول کجا بود😁