2777
2789
عنوان

اولین پیامی روکه شوهرتون بهتون داد یادتونه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 67 پست

مال ما پیام  نبوده اولی  مزاحم تلفنی بود   یادمه میگفت بخدا من بچه مومنم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین پی امی ک داد گفت فدایی داری.منم کلی خجالت کشیدم😐😊

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

آخی خانوما برادر منم امشب برای اولین بار داره با دختر خانومی که یکی از دوستان معرفی کرده چت می کنه البته هنوز شروع نشده😄 دعا کنید قسمت هم باشند تا از سرگردانی در بیاد. 

شوهر خودم گفت سلام شماره شما رو فلانی داده وقت دارید صحبت کنیم😐

😂 شما چی گفتی

منم یهو پریدم نشستم تو جام آبجیمو بیدار کردم پاشو فلانی اس داده گفت آخی جوابشو بده 

روشو کرد اونطرف خوابید دوباره😐

لاتین نوشتم سلام صبح شمام بخیر عرضی نیست بسلامت 

لاتین جواب داد سلامت باشی عشق من 

حالا پیام اولو فارسی دادا بعدش از من یاد گرفت😂😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
پیامارو شوهرم همشو ریخته رو هارد.یه مدت ک نامزد بودیم شوهرم ک میشه پسر عمم برام شارز میفرستاد بعد به ...

من همه پیامای شوهرمو سیو کرده بودم تو گوشیم ۵۵۰ تا بود که پسرم اون‌گوشی رو انداخت تو دسشویی رفت که رفت بعد من زدم زیر گریه شوهرم خندید گفت برا گوشی گریه میکنی گفتم‌نه پیامات همش رفت تو رو خدا درش بیار پلاستیک زباله کرد دستش گفت فقط برای اشکای تو این کارو میکنم ولی خب نتونست طفلی اونشب کلی گریه کردم اونم میخندید😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

داخل اینستاگرام تو دایرکت نوشته بود که سلام حال شما خوبه ؟ بعد من ندیده بودم بعده دو روز که رفتم پیامامو دیدم یهویی دیدمو یهو ب دلم افتاد که جوابشو بدم چون من همیشه پاک میکردم اما یهو نمیدونم چی شد جوابشو دادم .😂😂😂بعده یه هفته هم اومد خواستگاریم 😍😍😍😍دقت کردید اولش چ مودبانه پیام میدن 😁😁😁😁

😂😂😂دمش گرم 

اره خیلی 😒😒😒😒😒😝😝😝

منم کم نیاوردم جواب دادم 

در رابطه با طعمش پرسیدم نه آشپزش 😎😎😎😝😝😝😝

قشنگ در اولین ارتباط هم با هم بحث داشتیم 😂😂😂😂😂 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

شوهرم پسر عممه.اولین پیامم من ب شوهرم دادم ک ی متن بود.بعد از اون دیگه همش باهم پیام بازی میکردیم.بعدنا ک شوهرم برام تعریف میکرد میگفت ی مدت بود بد جوور تو فکرت بودم بعد اون روز ک تو پیام دادی با دوستام داشتیم درس میخوندیم(دانشجو بود) وقنی پیامتو دیدم کلا تعطیلش کردم و همه دوستام میگفتن چی شده و من فقط میگفتم پاشین برین خونه هاتون .یعنی انتظار نداشته من براش پی بدم

وااای خدای من  چرا حالا خواهرتو بیدار کردی

نمیدونم هل کرده بودم مغزم هنگ بود 

من همیشه قبل از خواب گوشیمو سایلنت میکنم اون‌شب نکردم هنوزم سایلنت میکنم 

زیر گوشم یهو زنگ اس ام اس زد ترسیدم پریدم 

فکر کردم آبجیم جمله خاصی میگه دیدم نه خوابید 😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))