2777
2789
عنوان

اولین پیامی روکه شوهرتون بهتون داد یادتونه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشت سلام بیام خونتون بابات میزاره بریم اتاق جدا منم گفتم نه 😂😂

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من اولین پیام یادم نیست ولی همسرم اخر همه حرفاش یه نفس بود که من میگفتم ینی چی اسکل نفست بند نیاد

بعدا دیدم تو گوشیش اسمم رو هم نفسم سیو کرده

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا

ساعت هشت صبح سلام صبح بخیر 

فلانی‌ام (اسمشو نوشته بود)دارم میرم سرکار امری نداری؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

سلام فلانیم کی میتونید صحبت کنید زنگ بزنم؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

همش مزاحمم ميشد منم بلاكش كرده بودم🤣

دو سال تمام بلاك ميشد هي باز ميكردم باز بلاك ميكردمش😂

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
من اولین پیام یادم نیست ولی همسرم اخر همه حرفاش یه نفس بود که من میگفتم ینی چی اسکل نفست بند نیاد ب ...

البته هنوزم ک هنوز اخر پیاماش نفس مینویسه اسمم رو هم همچنان نفسم سیو کرده

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا

منم یه دفتر دارم که همه مناسبتهای مهم زندگیمو و خاطرااشونو توش نوشتم مثلا روز و ساعت خواستگاری عروسی پیامهای شوهرم خریدای عروسی حتی قیمتاشون🙄بارداریم و خاطراتش و یادداشتهایی که برای پسرم نوشتم زایمانم اولین دندون بچم اولین کلمه ای که گفته و خلاصه کلی چیز میز حتی دعواهامون😄😄😄

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍