2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053501 بازدید | 16556 پست
بمنم دکتر همش میگفت ببند خوب میشه نیاز به عمل نیس ی مدت بستم بهتر شد ی مدت ول کردم باورت میشه انحراف ...

سلام  عزیزم دخترت بهتر شد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دخترت بهتر شد

سلام عزیزم.بنظر من چشماش هنوز به طرف بینی یعنی دقیقا برعکس قبل عمل شده.الان ۳ ماه هم گذشته.و ی چیزی وقتی تکلیف مینویسه مدام چشماشو میماله بعد شب میگه چشام درد میکنه.نمیدونم چرا

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام عزیزم.بنظر من چشماش هنوز به طرف بینی یعنی دقیقا برعکس قبل عمل شده.الان ۳ ماه هم گذشته.و ی چیزی ...

دکتر نبردیش 

من دخترم این هفته وقت چکاب داره .دحتر منم کامل انحرافش برطرف نشده و اینکه پارسال دکتر میگفت ۵تا ۶ درجه تنبلیم داره یه خورده چشماشو بستم ولی فکر نکنم بهتر شده باشه

دکتر نبردیش من دخترم این هفته وقت چکاب داره .دحتر منم کامل انحرافش برطرف نشده و اینکه پارسال دکتر می ...

چرا دکتر بردمش گف ن خوبه کم کم خوب میشه.ولی ی چشمم گف ی کم تنبله

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
کدوم چشمش همونکه عمل کرده

بعد ااز نزدیک که نگاه میکنی رد بخیه چشمش هست.این میره یا همینجوره میمونه.بیشتر وقتا گریه میکنه چشممچرا اینجوری شده

دوتا چشمش عمل شده

اهان 

من دخترم یکی چشمش بود 

ولی الان میرم دنبالش تو  مدرسه مغنعه سرشه یهو انگار چشمش منحرف میشه 

یه وقت خوبه اصلا مشخص نیست یه وقت معلومه .واقعا خسته شدم 

هفته دیگم ببرمش دکتر میگه مطمینم تنبلی داره

برا تنبلی نگفت چکار کنید منو گفت ببند ولی همکاری نمیکنه

اهان من دخترم یکی چشمش بود ولی الان میرم دنبالش تو مدرسه مغنعه سرشه یهو انگار چشمش منحرف میشه یه وق ...

ن گفت ببر ۶ ماه دیگه بیار.بنظرم بستن هیچ تاثیری نداره.من دو سال بستم دیگه نذاشت عین ۲ ساعت رو غر زد

ن گفت ببر ۶ ماه دیگه بیار.بنظرم بستن هیچ تاثیری نداره.من دو سال بستم دیگه نذاشت عین ۲ ساعت رو غر زد

دقیقا دختر من یک ساعتو صد بار برمیداره فایده نداشت .اخه دیگه چکار میشه کرد برا تنبلی  و اینکه انحرافم صد درصد خوب نمیشه قشنگ یهو منحرف میشه

هستی عزیزم عکس الانشو بزارم زود میخوام پاک کنم