2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053476 بازدید | 16554 پست

اسی تاپیکو دیدم چ قدر ناراحت شدم الان دیدم مال سال ۹۸ هست بچه در چه حاله حالش خوبههه؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دختر من یک ساعتو صد بار برمیداره فایده نداشت .اخه دیگه چکار میشه کرد برا تنبلی و اینکه انحراف ...

اره.دقیقا من حتی بزرگسال چن تا از اشناهاخیلی سال پیش عمل کردن ولی انحرافشون هنوز مشخصه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
هستی عزیزم عکس الانشو بزارم زود میخوام پاک کنم

ن من گوشیم زنگ خورد رفتم ببخشید.ساعت ۴ اگه اومدی سایت منم میام آنلاینم 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اره.دقیقا من حتی بزرگسال چن تا از اشناهاخیلی سال پیش عمل کردن ولی انحرافشون هنوز مشخصه

سلام عزیزم رفتیم چشم پزشکی الان اومدیم 

گفت یکم انحراف به رو پایین داره که مهم نیست 

۴۰ درصد تنبلی چشم چپش داره که گفت فقط باید ببندی گفتم بستم گفت نه اونجوری گه بوده نبستی دختر من اصلا همکاری نداره روزی یک ساعت بستم فایده ای نداشته اخه چقدر ببندم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سلام عزیزم رفتیم چشم پزشکی الان اومدیم گفت یکم انحراف به رو پایین داره که مهم نیست ۴۰ درصد تنبلی چشم ...

سلام خوبین.اگه گفته ببندی و تاثیر داره.حتما اینکارو بکن حتی شده با وعده و وعید.بخصوص موقع تکلیف نوشتن مجبوری دیگه.انشالله که درست بشه.بهش بگو چشمتو نبندی دکتر گفته ۲ماه دیگه بیار عینک بدم.بچه ها معمولا از عینک بدشون میاد و از ترسم شده میبنده

سلام خوبین.اگه گفته ببندی و تاثیر داره.حتما اینکارو بکن حتی شده با وعده و وعید.بخصوص موقع تکلیف نوشت ...

اخه بستم از پارسال ۶ ماه هیچ فرقی نکرده😔

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

برنامه chat GPT رو از گوگل پلی نصب کردم نسخه اصلی اش

چون تحریمِ باید فیل.تر شکن روی سرور آمریکا وصل باشه موقع نصبش

فقط قبلش بزن تو گوگل نسخه اصلی چت جی پی تی دانلود از گوگل پلی که ببینی کدوم اصلی شه و مستقیم برات بیاره

اومدم بگم توکل به خدا،دیدم خدا مارو ول کرده بحال خودمون،امیدوارم زودتر خوب بشه و بیاد خونه و صدای خن ...

الهی آمین 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم