2777
2789
عنوان

گریه شدید نوزاد

733 بازدید | 26 پست

نوزادم ۴۰ روزشه از ده روزگی شب و روز گریه میکنه از عصر گریش شدیدتر میشه تا ساعت چهار صبح تقریبا یه کم اروم میشه گریه هاش هم وحشتناکه جوری که نفسش رو اخر میکنه رنگش کبود میشه چشماش سفید میشه خیلی نگرانم میترسم اتفاقی براش بیفته تو رو خدا کمکم کنید اگه تجربه ای دارین ده تا دکتر بردم انواع واقسام داروهای شیمیایی وگیاهی امتحان کردم حتی شربت بیوگاما رو از خارج برام فرستادن  هیچی تاثیر نداره خدایا دارم دیوونه میشم دست تنهام تو شهر غریبم هیچ کسم ندارم شوهرم صبح میره سرکار ده شب میاد یه بچه ی سه ساله هم دارم شب وروز کارم شده گریه دارم روانی میشم از بیدار شدن بچم وحشت دارم تو کل بیداریش در حال گریه اس انقد گریه میکنه که بی حال بشه خوابش ببره بچم خیلی درد داره منم یه کم مونده که روانی بشم تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره بگه چکار کنم؟

وای چه شرایط سختی داری

بجت کولیک داره عزیزم و تا ۴ماه مجبوری تحمل کنی..

براش ننو ببند تو خونه خیلی به اروم شدنش کمک میکنه

صدای سشوار و دانلود کن.نرم افزار بی بی اسلیپ.خیلی خوبه

و اینکه شکمشو روغن زیتون بزن در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریش بخاطر دلدرد نیست؟کولیک داره حتما 

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

عزیزم شرایط سختیه کاملا درکت میکنم منم این شبا رو داشتم . ممکنه رفلاکس پنهان داشته باشه. دکتر در این مورد چیزی نگفت؟ پسر من با رانیتیدین آروم شد

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

انقد گریه میکنه که بی حال میشه ده بیست دقیقه خوابش میبره دوباره بیدار میشه شروع میکنه به گریه همه راه کارا امتحان کردم یه مدت تو پتو آروم میشد پتو نصب کردیم به دیوار حتی با اونم آروم نمیشه 

خیلی میترسم با این گریه های شدید طوریش بشه بچم 

نه طوری نیست بچه من هم اینجوری بود تاسه سال و ۸ماهگی ....از بیدار شدنش وحشت میکردم.....میگفت دکترا از دلشه اما نبود....تو گهواره میزاریش گریه میکنه امتحان کن و جوابش رو بده

قطره کولیک ایز و شربت گرمیچر بدی خوبه

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

نگران نبا ش عزیزم دختر من همینجوری بود تا چار ماه سوهرم کمک نمیکرد که هیچی غر هم میزد یاد اون روزا می افتم تنم میلرزه الان موقع اب نیسان هست از تو مفاتیح ببین فقط باید صبور باشی بیستر به کوچولوی دیگت فکر کن بی تابی تو روش تا

ثیر بد میزا ره

انقد گریه میکنه که بی حال میشه ده بیست دقیقه خوابش میبره دوباره بیدار میشه شروع میکنه به گریه همه را ...

استارتر اصلا و اصلا شیر و ماست نخور حبوبات به هیچ وجه نخور سیر و پیاز نخور 

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕