2777
2789
عنوان

گریه شدید نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 26 پست
نه طوری نیست بچه من هم اینجوری بود تاسه سال و ۸ماهگی ....از بیدار شدنش وحشت میکردم.....میگفت دکترا ا ...

امتحان کردم عزیزم دو تا گهواره   براش گرفتم اما فایده ندارم حتی ننو براش نصب کردم به دیوار

پسر من شدید بیقرار بود حتی میشد 3 شبانه روز حتی یک دقیقه هم نمیخوابیدم از بی خوابی روانی شده بودم یادآوریشم وحشتناکه. فکر میکردم کولیک داره ولی هرکار میکردم خوب نمیشد بعد از اینکه ریه اش عفونت کرد در اثر رفلاکس متوجه شدم بخاطر رفلاکس بوده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر داروی کولیکز مخصوص دلدرد نوزاده حتما بگیر صد در صد خوب میشه و اینکه بچه هایی که گریه زیاد میکنن قنداق کنی راحت تر میخوابن.تو اقوام دیدم که میگم

چاقی خرررر است😂
عزیزم شرایط سختیه کاملا درکت میکنم منم این شبا رو داشتم . ممکنه رفلاکس پنهان داشته باشه. دکتر در این ...

نه نگفتن دکتر امیگن کولیکه شکمش نفخ داره ولی خودم حس میکنم در کنار کولیک رفلاکس هم داره چون بعضی وقتا شیرش که خورد یه مقدارش بیرون میاد از دهنش 

نه نگفتن دکتر امیگن کولیکه شکمش نفخ داره ولی خودم حس میکنم در کنار کولیک رفلاکس هم داره چون بعضی وقت ...

ممکنه همزمان هردو رو داشته باشه مثل پسر من. ببین خیلی وقتا رفلاکس پنهانه اصلا متوجه نمیشی. پسر من الان 8 ماهشه همچنان با رفلاکس درگیره. اولین شبی که بهش رانیتیدین و شیرخشک ای آر دادم بعد از مدت ها تونستم بخوابم

تو گهواره بدتر نمیشه...گریه هاش شدید شه

وقتی گریه میکنه آروم نمیگیره با هیچی حتی گهواره ولی وقتی خوابش برد میزارمش تو گهواره تکونش میدم یه کم بیشتر میخوابه یعنی باید انقد راه ببرمش تکونش بدم خوابش بره بعد بزارمش تو گهواره بعد اگه تکون ندم زود بیدار میشه اگه تکون بدم یه کم بیشتر میخوابه

بعد از شیر خوردن حتما آروغشو بگیر وقتی هم شیر خورد تا نیم ساعتی نخوابونش به حالت قائم نگهش دار. امشب هم امتحان کن با زاویه بخوابونش یا توی کریر یا زیرش بالش بزار مثل حالت نشسته بخوابونش

وقتی گریه میکنه آروم نمیگیره با هیچی حتی گهواره ولی وقتی خوابش برد میزارمش تو گهواره تکونش میدم یه ک ...

والا من که بیچاره شدم از بس گریه و جیغ میکشید....هر وقتی میرفتم دکتر....سنش رو می‌پرسیدم....می گفتن ۶ ماهگی خوب میشه....دوباره خوب نمی شد میرفتم...می گفتن ۱سالگی...بعد می گفتن از شیرته....اما هیچکدوم نبود...تا ۳سال ۸ ماه خوب شد....نه از رفلاکس بود نه چیزی ....بعضی بچه ها اینجورین....نمیشه کاریش کرد بعضی زودتر گریه شون بند میاد بعضی مثل من پدرش در میاد....من هم اینهمه دارو دادم هیچکدوم فایده نداشت.....تا از کنارش میرفتم بیشتر جیغ میکشید....بغلش کن و تکونش بده....بزار ببینمت....بدنش رو با روغن ماساژ بده....برس نوزادی بهش بکش....میری آشپزخونه کنار بخوابانم....بدنش و هم جاش رو نوازش کن....ببین آروم تر نمیشه

انقد گریه میکنه که بی حال میشه ده بیست دقیقه خوابش میبره دوباره بیدار میشه شروع میکنه به گریه همه را ...

پسر من همینطور بود فهمیدیم حساسیت به پروتئین گاوی داره رژیم سفت و سخت گرفتم شیرخشک کمکیشم عوض کردم خیلی خیلی بهتر شد الان دو ماهشه