2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ من مشکل شمارو داشتم. به شدت اعتماد بنفسم کم بود. من با مرور زمان و هرچی سنم بیشتر شد بهتر شدم. و البته اینکه خودمو خیلی توی جمع ها شرکت دادم. با ادمای زیادی ارتباط گرفتم‌. خیلی سختم بود ولی کم کم اینکارارو کردم‌. بعدش توی بحثا شرکت کردم. اطلاعاتمو بردم بالا. بعدم توی جاهایی ک سوتی میدادم یا هرچی سعی کردم خودمم با بقیه بخندم‌. خیلی سختی کشیدم تا ب این مراحل رسیدم. هنوزم کامل اوکی نشدم. ولی خیلی بهتررر شدم خیلی

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
کتاب زیاد بخون و اطلاعاتت رو ببر بالا به خودت و ظاهرت هم برس. به پسر جماعت هم رو نده. 

کتاب زیاد میخونم خیلی به ظاهرم اهمیت میدم متاهلم اما همه ی اطرافیانمو بهتر از خودم میبینم حس میکنم هیچ کس واسش جالب نیست با من رفت و آمد کنه ...

یه روانشناس می گغت یکی از راه های افزایش اعتماد به نفس حالت بدنه.باید صاف بایستی و حالات دیگه ای رو رعایت کنی.برای اینکه اون حالت در بدنت بوجود بیاد باید فرض کنی که دوتا بال فرشته داری،ناخودآگاه حالت بدنت صاف و خوش فرم و با اعتماد به نفس به نظر میاد.من امتحان کردم خوب بود

معجزه ی خدا رو دیدم  
اخ اخ من مشکل شمارو داشتم. به شدت اعتماد بنفسم کم بود. من با مرور زمان و هرچی سنم بیشتر شد بهتر شدم. ...

شما چه جور احساساتی داشتی...من امشب مهمون داشتم اونقدر هول شدم که صندل تا به تا پا کردم...باورت میشه...یا مثلا یادم رفت که دو جور خورشت گذاشته بودم و فقط یه جورشو سر سفره آوردم...همون مهمون امشبمون وقتی حرف میزد من نمیدونستم چه جوابی بهش بدم حس میکنم یه بیماری روانی گرفتم......

یه روانشناس می گغت یکی از راه های افزایش اعتماد به نفس حالت بدنه.باید صاف بایستی و حالات دیگه ای رو ...

و اینکه تو جمع با صدای بلند نظرتو اعلام کنی و....میدونم...اما من جدیدا هیچ حرفی ندارم با بقیه بزنم انگار زبونم فلجه و افتاده تو دهنم حرکت نمیکنه نمیتونم حتی انرژی صحبت و معاشرت در خودم ایجاد کنم 

شما چه جور احساساتی داشتی...من امشب مهمون داشتم اونقدر هول شدم که صندل تا به تا پا کردم...باورت میشه ...

ببین من یکی بهم سلام میکرد دستام یخ میکرد سرم داغ میکرد پاهام یخ میشد اصلا انگار داشتم سقط میشدم. از دستپاچگیه زیاد کلی دستو پا چلفتی میشدم سوتی های نابود میدادم‌. از ترس حرف نمیزدم بلند نمیشدم کاری بکنم. تو خیابون ک میرفتم انقد قلبم تند میزد ک حالم بد میشد. باورت نمیشه ولی تو خونه خودمون با پدرو مادرم روم نمیشد برم توی پذیرایی همش اتاق بودم روم نمیشد غذا بخورم روم نمیشد راه برم توی خونه‌. مث همسنام رفتار نمیکردم انگار خنگ بودم. نه گلم مشکل روانی نیست میدونم خیلی سخته درکت میکنم ولی کم کم با ترسهات روبه رو شو. دوسه بار ک اینکارو بکنی حل میشه. ولی اگه هررررکاری کردی دیدی نشد اونوقت برو پیش مشاور. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎