2777
2789
عنوان

دکتر گوش و حلق و بینی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 36365 بازدید | 123 پست
دركت ميكنم😭 نه عزيزم اگه عفونت داره چاره اي نيست بايد قطره بريزي  فقط شايد خيلي درد داش ...

یدونه قطره سیپلکس نوشته با یه قطره بتامتازون به نظرت بزن پیش یه دکتر دیگه هم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من یکی دو هفته پیش قطره انداختم اونقدر اذیت شدم تو نت زدم فهمیدم پاره شده رفتم دکتر گفت آره خیلی وقت ...

آره عزيزم نگران نباش

دكترها كارشون ترسوندنه

خيلي هارو تواين سايت ديدم كه خوب شدن

محتاج دعام🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع عفونت خيلي مهمه

نميدوني باكتري يا قارچي؟دست كاري ميكردي گوشت رو؟

قطره كلتومازول تا حالا نداده؟

محتاج دعام🙏

يه خانمي اينجا ميگفت دخترش چند سال درگير بوده بعد نمونه گيري كردن از جرم گوشش فهميدن با چه دارويي خوب ميشه وخدارو شكر خوب هم شده

محتاج دعام🙏
نوع عفونت خيلي مهمه نميدوني باكتري يا قارچي؟دست كاري ميكردي گوشت رو؟ قطره كلتومازول تا حالا نداده؟

آره خیلی دستکاری کردم قارچ داشت

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آره عزيزم نگران نباش دكترها كارشون ترسوندنه خيلي هارو تواين سايت ديدم كه خوب شدن

مرسی گلم

يه خانمي اينجا ميگفت دخترش چند سال درگير بوده بعد نمونه گيري كردن از جرم گوشش فهميدن با چه دارويي خو ...

من شنواییش کم شده میشه عمل کرد یعنی اگه عفونتش خوب شه درمان میشه

يه خانمي اينجا ميگفت دخترش چند سال درگير بوده بعد نمونه گيري كردن از جرم گوشش فهميدن با چه دارويي خو ...

تو خونه هم وازلین رو به پنبه بزنم بهتر هست باعث میشه زودتر خوب شه یا نه فدات ممنون بابت راهنمایی خدا خیرت بده

آره خیلی دستکاری کردم قارچ داشت

ببين عزيزم قارچ متأسفانه برميگرده وريشه كن نميشه

همش بايد مواظب باشي تا خاموش نگهش داري

به هيييچ عنوان نبايد آب بره 

هيچ چيزي تو گوشت نبر

باد سرد نخوره

اگه آب رفت از فاصله بيست سانتي پنج دقيقه سشوار كن

آويشن دم كن وشب ها بخور

هر وقت هم قارچي شد انقدر بايد ساكشن بكني وقطره ودارو استفاده كني تا خوب بشه به حال خودش بزاري بدتر ميشه

محتاج دعام🙏
ببين عزيزم قارچ متأسفانه برميگرده وريشه كن نميشه همش بايد مواظب باشي تا خاموش نگهش داري به هيييچ ع ...

مرسی گلم یه دنیا ممنون فداتشم

تو خونه هم وازلین رو به پنبه بزنم بهتر هست باعث میشه زودتر خوب شه یا نه فدات ممنون بابت راهنمایی خدا ...

نه تو خونه لازم نيست فقط موقع حمام ولي اگه بيرون ميري باد سرد مياد گوش بند بزن يا هدبند رو جوري ببند كه رو گوشت رو بگيره

طول ميكشه ولي خوب ميشه

همين جا من يه خانمي رو ديدم بعد از مدت ها كه هيچ دارويي روش جواب نميداده با آويشن خوب شده

حتمأ يه دكتر ديگه هم برو

داروها تو استفاده كن كنارش هم خودتو تقويت كن

گوش خيلي طول ميكشه ولي خوب ميشه عزيزم نگران نباش

محتاج دعام🙏
نه تو خونه لازم نيست فقط موقع حمام ولي اگه بيرون ميري باد سرد مياد گوش بند بزن يا هدبند رو جوري ببند ...

مرسی گلم دستت درد نکنه خیلی زیاد کمکم کردی اطلاعاتت خیلی مفید بود فدات