2777
2789
عنوان

دکتر گوش و حلق و بینی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 36343 بازدید | 123 پست
شوهرم وزوز داره بعد از کلی دکتر میگن یه مایعی پشت پرده ت هست . وهمچنان وزوز گوش داره.

شنيدم با جراحي ميشه اون مايع پشت پرده رو خالي كرد

مشكل ديگه اي نداره؟مثلأ آب بره تو گوشش اذيت نميشه؟يا عفونت نداره؟

محتاج دعام🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنيدم با جراحي ميشه اون مايع پشت پرده رو خالي كرد مشكل ديگه اي نداره؟مثلأ آب بره تو گوشش اذيت نميشه ...

نه تو گوشی میزاره تو گوش  فقط از صدای وزوز کلافه س . میگه صدای بوق تو سرمه . اصلا نمیتونه یجا بمونه کلافه س.

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
نه تو گوشی میزاره تو گوش  فقط از صدای وزوز کلافه س . میگه صدای بوق تو سرمه . اصلا نمیتونه یجا ب ...

حق داره

خيلي سخته

راستي من زالو درماني رفتم خانم هايي كه اونجا كار ميكردن گفتن چند مورد وز وز گوش با زالو خوب شده حتمأ يه پرس وجويي بكنين

محتاج دعام🙏
خيلي ممنون عزيزم ولي اومدن خيلي برام سخته دوتا بچه كوچيك دارم  كسي رو هم ندارم بچه هارو نگه ...

وای منم گوشم مشکل داره امروز رفتم دکتر گفت خوب نمیشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سلام عزيزم مشكل گوشت چيه؟قارچيه؟

آره جانم الان هم پردش پاره شده دکتر گفت شنوایی خوب نمیشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سلام عزيزم مشكل گوشت چيه؟قارچيه؟

کلی هم گریه کردم فقط دو تا قطره داد گفت ده روز دیگه بدم پیشش مگه قطره بد نیست برای پارگی

آره جانم الان هم پردش پاره شده دکتر گفت شنوایی خوب نمیشه

عزيزم خيلي رعايت كن داخل حمام كه ميري حتمأ پنبه وازليني بزن يا قالب گوش بذار ويتامين سي وقرص آناناس بگير بخور تا انشالله پرده جوش بخوره باد سرد هم نذار بخوره

چه جوري اين جوري شد؟چند وقته؟

محتاج دعام🙏
کلی هم گریه کردم فقط دو تا قطره داد گفت ده روز دیگه بدم پیشش مگه قطره بد نیست برای پارگی

دركت ميكنم😭

نه عزيزم اگه عفونت داره چاره اي نيست بايد قطره بريزي 

فقط شايد خيلي درد داشته باشي😢

محتاج دعام🙏
عزيزم خيلي رعايت كن داخل حمام كه ميري حتمأ پنبه وازليني بزن يا قالب گوش بذار ويتامين سي وقرص آناناس ...

من یکی دو هفته پیش قطره انداختم اونقدر اذیت شدم تو نت زدم فهمیدم پاره شده رفتم دکتر گفت آره خیلی وقت پیش پاره بوده تو ندانستی ولی قبلا قطره مینداختم اینطور نمی شد به نظرت امیدی هست ترمیم شه گفت اگه جراحی کنی هم شنواییت بر نمیگرده من معلم هستم و شنوایی برام خیلی مهمه دارم دیونه میشم

دركت ميكنم😭 نه عزيزم اگه عفونت داره چاره اي نيست بايد قطره بريزي  فقط شايد خيلي درد داش ...

آره کلا عفونت میاد یعنی عفونتش خوب نمیشه