2777
2789
عنوان

دکتر گوش و حلق و بینی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 36415 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ملانی عزیز گوشتون بهتر شده منم دچار وز وز گوش شدم چی کار کنم

سلام عزيزم

نه متأسفانه من صداي ضربان قلب داره گوشم 

ولي همين جا شنيدم كه براي وز وز گوش دكتر قرص بتا سرك داده بود بهشون وخوب شدن

دكتر من هم برام تجويز كرد اما بهم نساخت حالا شما هم يه پرس وجو بكن ضرر نداره

محتاج دعام🙏
سلام عزيزم نه متأسفانه من صداي ضربان قلب داره گوشم  ولي همين جا شنيدم كه براي وز وز گوش دكتر ...

حتما میگیرم خدا کنه جواب بده،خیلی کلافم 

واقعا باید قدر سلامتی رو دونست

مننون عزیزم بخاطر پاسخت❤️

حتما میگیرم خدا کنه جواب بده،خیلی کلافم  واقعا باید قدر سلامتی رو دونست مننون عزیزم بخاطر پاس ...

انشالله جواب ميده عزيزم من مشكلات ديگه هم دارم شايد براي همين خوب نشده ولي مال شما تازه اين جوري شده زود خوب ميشه نگران نباش

محتاج دعام🙏

دکتر نصیبه رستمی متخصص گوش و حلق و بینی خیلی خوبیه که///این دکترا رو نمی شنایسم والا... ولی ب شدت دکتر رستمی رو تایید میکنم خودم خیلی کارم بهش افتاده و راضی بودم ازش..

راستی مشاوره آنلاین میده تو سایتش

این لینکشه

https://wa.me/ 989017959599

09017959599 اینم شمارش

من مشکل سینوزیت داشتم که برای درمان خیلی دفتم دکتر ولی همه با انتی بیوتیک سرکوب می کردن و دوباره بروز می کرد. در نهایت پیش دکتر شباهنگ محمدی عمل کردم و راحت شدم خیلی دکتر خوبی هستن این شماره شونه 88209727

خواهش ميكنم عزيزم اگه سؤالي برات پيش اومد بيا بپرس خوشحال ميشم كمكي كرده باشم😚

تو چقد خوبی عزیزم 😘

من همچنان نزدیک دو ساله وز وز و درد دارم ،البته خیلی از قبل بهترم ،خداروشکر شنوایی ام برگشت اما خارش و درد و زنگ گوش امانم و بریده ،قرص آرامبخش می خورم اما بتاسرک و بتاهیستین رو که همه ی دکترا برای زنگ گوش می نویسن رو نمیخورم فک می کنم تاثیری نداره ،پاک قرصی شدیم رفت ،هزار جور قرص ...

تو چقد خوبی عزیزم 😘 من همچنان نزدیک دو ساله وز وز و درد دارم ،البته خیلی از قبل بهترم ،خداروشکر شن ...

سلام عزيزم خوبي از خودته🙈

منم دقيقأ مثل خودتم دوسال شده وهنوز درگيرم

البته اينجا يه كاربري ميگفت وقتي بتاسرك ميخوره كامل صداي گوشش از بين ميره ولي من شنيدم قرص سنگينيه يعني حتمأ بايد با تجويز پزشك باشه حالا انشالله اين كابوس تموم بشه بايد يه دكتر برم

راستي عزيزم براي حمام رفتن هنوز رعايت ميكني كه آب نره؟تو سايت خانواده برتر هم چند نفر ميگفتن از طب سنتي نتيجه گرفتن ولي من چشمم ترسيده ميترسم چيزي تو گوشم بريزم

محتاج دعام🙏

واااای کاملا درکت میکنم. من یه دوستی داشتم اونم همچین مشکلی رو داشت. خیلی دنبال دکتر و درمانش بود تا اینکه با دکتر رزیتا جعفری آشنا شد.

فکر کنم عملش کرد. دقیق یادم نیست اما الان حالش خیلی خوبه. هیچ مشکلی هم نداره. به نظرم بد نیست شمام بری پیش ایشون یه ویزیت بشی حداقل. تازه اگرم نمیتونی بری سامانه مشاوره آنلاین داره که میتونی از اون طریق نوبت بگیری و تصویری یا صوتی با دکتر ارتباط بگیری. من برای مادرم لینکشو از دوستم گرفتم خیلی سایت جالب و کاربردیه

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-رزیتا-جعفری