2777
2789
عنوان

دکتر گوش و حلق و بینی در تهران

36329 بازدید | 123 پست

بچه ها ده ماه پیش پرده گوشم پاره شد ،هنوزم خیلی مشکل دارم زندگیم جهنمه ،ولی هر دکتری میرم میگن خوبی ولی واقعا خیلی دارم اذیت میشم ،نه عملی نه دارویی نه قطره ای هیچی 

دلم به حال خودم کبابه

اگه تهرانی هستید و دکتر واقعا خوبی میشناسید بهم معرفی کنید.دکتری که علمش رو داشته باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطبشون روبروی بیمارستان دی هست دوشنبه تا فبل ساعت ده میرید نگهبان جلوب در اسم مینویسه ساعت دو میری برای اینکه معرفی نامه رو بدین به منشی. ویزیت هم نمیگیره هر چقدر بخواین میندازین توی صندوق 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
این دکتری که من میگم جراح و متخصص گوش و حلق و بینی جراح سر و گردن و پلاستیک بینی

چه کاری انجام داده که مورد تایید شماست ؟

میتونم از دکتر عمومی معرفی نامه بگیرم ؟ چرا باید حتما معرفی نامه داشته باشم ؟

چه کاری انجام داده که مورد تایید شماست ؟ میتونم از دکتر عمومی معرفی نامه بگیرم ؟ چرا باید حتما معرف ...

گلم گفتم که بینی منو خواهرم رو عمل کرده نه معرفی نامه نمیخواد 

جولیا78 عاشقتم 😍😚
چه کاری انجام داده که مورد تایید شماست ؟ میتونم از دکتر عمومی معرفی نامه بگیرم ؟ چرا باید حتما معرف ...

ایشون استاد تمام متخصصین گوش و حلق و بینی هستن دختر من برای مورد دیگه ای تحت نظر ایشون هست ولی بیمارانی که میان و همین مشکل شما رو داشتن همه راضی و خوشحالن. معرفی نامه از متخصص باید باشه .چون مریضاشون خیلی زیاد هستن نمی تونن هر کسی رو ویزیت کنن. در ضمن رایگان ویزیت میکنن فقط یه صندوق خیریه دارن هر کس بخواد هر مبلغی میندازه توش.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
عزیزم مشکلم زیاده ،فقط دنبال یه دکتر خوب میگردم که کاربلد باشه 

منم بعد از پارگي پرده گوشم مشكل زياد دارم بهترين دكتر تو مشهد رفتم ولي بيفايده

الان هم براي حمام قالب گوش گرفتم بيرون هم گوش بند ميزنم

از صدا هاي تو گوشم ودرد وكيپي كه ديگه نگم

محتاج دعام🙏