2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشواره و انگشتر پسره فک کنم ولی گردن بند و النگو دختره  من به شخصه سر دخترم همش النگو بهم هد ...

خودمم همین فکر رو میکنم چون قبلا هم خواب دیدم دو تا چادر سفیددل گلی هدیه گرفتم چادر چی میشه?

من قبله بارداریم خواب دستبند دیدم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من به ماهه سقط کردم خب 

سر همون حامله ک بودم 

سه شب به فاصله سه هفته متوالی هر خواب تو یه هفته میدیدم مه یه انگشتر نگین یاقوت دستمه 

و یکی هی مجبورم میکنه که بفروشمش هرچی میگم نه قبول نمیکنه 

تا اینکه هفته بعدش دیدم همون انگشتره رو تو دستم بود یهو گم کردم 

بعدشم همون موعد پریودم من که نمیدونستم حاملم 

شبش خواب دیدم تو یه بیا بونی هستم اومدم به زمین نگاه کردم یه قارچ خیلی بزرگی پیدا کردم دوباره کنارش یه بزرگ دیگه بود خیلییییی بزرگ اونم چیدم اومدم سومی هم بچینم بیدار شدم که تعبیرش زده بود قارچ تعبیر خوبی نداره و قارچ بزرگ به زودی صاحب فرزند پسر میشوی 

انگشرا هم که خواب میدیدم دوتا مثل هم بود 

بعدش تو نه هفته سقط کردم 

که دیدم گفته تعبیر خوبی ندارد به همین دلیل بوده 

و اینکه اون مرده سعی میکرده انگشترو ازم بگیره!! 😔

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!