2777
2789

من امشب خیلی درباره مرگ فک میکردم مدام دارم امشب میترسم الان میخواستم نماز شب بخونم نمیتونم همش میترسم انگار تا حالا همچین حسی بهتون دست داده؟ توروخدا خدا یه صلوات بفرستین دلم آروم بگیره

چته😐

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات فرستادم. 

به فكر مرگ بودن خوبه. باعث ميشه ادم بيشتر حواسش به كارا و رفتاراش باشه. ولي تا حالا نشنيدم كسي بگه از نماز خوندن ميترسم. شيطونو لعنت كن و برو بخون عزيزم. مهم اينه كه خدا هميشه كنارته. ترس واسه چي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چته😐

نمی‌دونم می‌دونی من داشتم تو اینستا می‌گشتم به دفعه ای برق ها رفت سکته کردم به لحظه تو ذهنم این اومد که شاید مرگ هست اینطوری خاموشی بهم دست داده و دیوونه شدم سریع لباساام تن کردم دویدم سمت خونه فامیلمون یهو بغضم ترکید الآنم رفتم یوتیوب دیدم راجب زندگی پس از مرگ خیلی میترسم از اعمالم افتضاحن اعمالم بیچاره اون دنیا نه نمازی نه روزه ای نه حجابی میترسم 

برات فرستادم. به فكر مرگ بودن خوبه. باعث ميشه ادم بيشتر حواسش به كارا و رفتاراش باشه. ولي تا حالا نش ...

نمی‌دونم می‌دونی من داشتم تو اینستا می‌گشتم به دفعه ای برق ها رفت سکته کردم به لحظه تو ذهنم این اومد که شاید مرگ هست اینطوری خاموشی بهم دست داده و دیوونه شدم سریع لباساام تن کردم دویدم سمت خونه فامیلمون یهو بغضم ترکید الآنم رفتم یوتیوب دیدم راجب زندگی پس از مرگ خیلی میترسم از اعمالم افتضاحن اعمالم بیچاره اون دنیا نه نمازی نه روزه ای نه حجابی میترسم 

حس میکنم یکی پشت سرم هست وقت نماز قلبم تند تند میزنه نمی‌دونم چرا حسی دارم میترسم چشمام ببندم خیلی از اعمالم میترسم خیلی جوونیم ۲۰ سالمه نمی‌خوام بمیرم 

نمی‌دونم می‌دونی من داشتم تو اینستا می‌گشتم به دفعه ای برق ها رفت سکته کردم به لحظه تو ذهنم این اومد ...

ووویی اینجوری که گفتی منم ترسیدم..اما خب خدا دوستت داره ک ب روش خودت تلنگر میزنه بهت..توام نمازتو شروع کن خب من هرکاری کنم نمازمو حتی نشسته میخونم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نماز آرامش میاره ترس چی میگه😐

نمی‌دونم می‌دونی من داشتم تو اینستا می‌گشتم به دفعه ای برق ها رفت سکته کردم به لحظه تو ذهنم این اومد که شاید مرگ هست اینطوری خاموشی بهم دست داده و دیوونه شدم سریع لباساام تن کردم دویدم سمت خونه فامیلمون یهو بغضم ترکید الآنم رفتم یوتیوب دیدم راجب زندگی پس از مرگ خیلی میترسم از اعمالم افتضاحن اعمالم بیچاره اون دنیا نه نمازی نه روزه ای نه حجابی میترسم میترسم چشمام ببندم دیگه بلند نشم ۲۰ سالمه خیلی جوونم  از  ۱۲ شب میخواستم بخونم نمیتونم انگار همش حس میکنم یکی این جاست 

خب اعمالت رو خوب کن. مرگ ترس نداره. اگه حق الناس به گردنت نباشه راحت و شیرینه

هست آخه غیبت گردنمه تهمت گردنه  تقلب گردنمه حجاب بد گردنمه بی  حیایی گردنمه  سر نماز شب براشون دعا می‌کردم برا غیبت ها ولی حس میکنم جبران نمیشه  اما از خدا می‌خوام عمر بهم بده پول دربیارم بتونم رد مظالم بدم  خیلی می‌ترسم امشب نمی‌دونم چرا اینطوری شدم همش ترس از مرگ تو وجودمه دارم روانی میشم 

نمی‌دونم می‌دونی من داشتم تو اینستا می‌گشتم به دفعه ای برق ها رفت سکته کردم به لحظه تو ذهنم این اومد ...

نترس دختر خوب پاشو بخون منم براتون صلوات فرستادم 

به نظر من اینایی که نماز شب میخونن خیلی خاصن ،،،واقعا خوشبحالشون 

من که قسمتم نشده بخونم شیطان میره تو جلدم