2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 35 پست
ببین باید بشینی باهاش حرف بزنی  بگو بچه نگه داشتن کار راحتی نیست  بیست و چهار ساعت ادمو در ...

اوف مادرشوهرم بدتره پدرمو در اورده تو همه چیز بچم دخاالت میکنه جونم در اومد تا براش شیر دوشیدم کل شیرم رف رفته انداختتش و شیشه شیرو شسته بم میگه این خرابه بش نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی آرومه و اینا رو بش میگم خودشم تایید میکنه و میدونه و میگه ببخشید ولی تا گریه میکنه روزگارمو سیا ...

عزیزم ایشون از عمد این حرفارو نمیزنه وگرنه خودشون حرفاتو تایید نمیکرد. ایشون فقط نمیتونه کنترل کنه خودشو. نه شما اصلا عذاب وجدان نگیر وقتی خودت میدونی همه کاری میکنی برا بچت ک دیگه نباید ب خودت شک کنی. بچه اس. گریه میکنه خدایی نکرده جاییش زخم میشه همه همینن. شما اگه خیلی ناراحتت میکنه این موضوع یه بار بگو باشه من نمیتونم تو ک میتونی بیا ساکتش کن نگهداری کن. یه بار بترسونش با بچت برو خونه پدرت. یا بچتو بذار پیشش بگو تو ک دایه دلسوزتر از مادری انجام بده کاراشو. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎