2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 35 پست
بزار تو بغلش بگو بچت بچت میکنی ارومش کن اگه بچه منه  خودم بلدم چیکار کنم  بعدم یه قوطی ...

کلا شیشه شیرو نمیگیره نمیدونم چرا . 

اتفاقا همین کارو کردم عصبی شد گف خیلی بچه ای 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط این حرفش نیس هر وقت بچه گریه میکنه مقصر منم و اشتباه از منه و بعدشم حتما دعوا و جنگه اخه چرا&n ...

دقیقا شوهر منم همینطوره الان بچم چهار سالشه درست نشد که بچه گریه کنه یا هر کاری که مطابق میلش نباشه آقا سریع ب من پرخاش میکنه

میدونم عزیزم شما به دل نگیرین و با دید مثبت نگاه کنید و ببینید ایشون خانواده دوستن خب کمی رو فرزندشون حساسن و هیچ وقت جلوی همسرتون گریه نکنید الان برید ببینید خواب هستن یا بیدارن ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
باهات خصومت ی چیزی داره؟ 

😏 همش ی جوری رفتار میکنه ک من بلد نیستم بچه نگه دارم و هیچکاری نمیکنم در حالی ک همه میدونن هیچکس دلسوز تر از مادر برای بچه اش نیست

😏 همش ی جوری رفتار میکنه ک من بلد نیستم بچه نگه دارم و هیچکاری نمیکنم در حالی ک همه میدونن هیچکس دل ...

اخه ادم وقتی با کسی زبون اش میاد اینچیزا رو به کسی بگه که از قبل ی کینه ای خشم ی چیزی تو دلش باشه  .کلی نفرین و حرف بد؟  ازش بپرس ببین علت چیه 

منم خسته شدم از زندگی😢

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات
ن فقط این حرفش نیس هر وقت بچه گریه میکنه مقصر منم و اشتباه از منه و بعدشم حتما دعوا و جنگه اخه چرا&n ...

عزیزم بعضی از مردا همینجورین. شوهر خواهر منم قبل بچه دار شدن از گل نازکتر ب خواهرم نمیگفت ولی سر بچه خیلی عصبی میشد و داد میزد دیگه خواهرم یکم به پدرم گفت باهاش بحرفه. به پدر و مادر شوهرش هم گفت اوناهم با شوهرش حرف زدن ب مرور زمان بهتر شد. خودتم بشین باهاش بحرف بگو من مادرشم دشمن ک نیستم بچه اس هزارتا اتفاق هست هزاربار گریه هس. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
میدونم عزیزم شما به دل نگیرین و با دید مثبت نگاه کنید و ببینید ایشون خانواده دوستن خب کمی رو فرزندشو ...

اگه خانواده دوست بود منو نفرین نمیکرد . نمیتونم ببخشمش 

خوابه . عین خیالشم نیس

کلا شیشه شیرو نمیگیره نمیدونم چرا .  اتفاقا همین کارو کردم عصبی شد گف خیلی بچه ای 😑

ببین باید بشینی باهاش حرف بزنی  بگو بچه نگه داشتن کار راحتی نیست  بیست و چهار ساعت ادمو درگیر میکنه  اگه من بخوام از تمام خودم بگذرم  ممکنه اولش طاقت بیارم بعد یه مدت عصبی میشم و از کیفیت کارم کم میشه  

بچه که فقط مال من نیست  با گریه کردنم نمیمیره  

بچه ممکنه زمین بخوره مریض بشه گریه کنه هر اتفاقی واسش بیفته 

اما این که تو بخوای همیشه منو مقصر کنی فقط باعث میشه این دوران سخت برای من عذاب اور ترو  سخت تر بشه  از مامانت بپرس تا حالا زمین خوردی  تا حالا گریه کردی ؟ اگه نکردی بده مامانت بزرگش کنه که بلده  بچه بغل من به طور طبیعی رشد میکنه

فردا با روی گشاده از ایشون استقبال کنید و البته راجع به این مساله هم با ایشون صحبت کنید حتما ولی کاری نکنید دعوا بلند شه سر اینطور چیزا گیر ندین و زندگیتون رو خراب نکنید اقایون بیرون هزار تا مشکل دارن برای خودشون 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
عزیزم بعضی از مردا همینجورین. شوهر خواهر منم قبل بچه دار شدن از گل نازکتر ب خواهرم نمیگفت ولی سر بچه ...

وقتی آرومه و اینا رو بش میگم خودشم تایید میکنه و میدونه و میگه ببخشید ولی تا گریه میکنه روزگارمو سیاه میکنه گاهی وقتا از مادر شدن هم پشیمونم میکنه چون حس میکنم واقعا لیاقتشو ندارم در حالی ک من ۲۴ ساعته وقتم برا بچمه