2777
2789
مادرخونه داره خوزستانی فک کنم ماهشهری پدره هم یه کارگر ساده ولی بابتشون پل نمیگیره میگه فقط به خونوا ...

الان کجا زندگی میکنن؟دوست ندارم همو بشناسیم که بعدها نیاد ودردسر بشه وبچشو ببره چطوری میشه بهم اطلاع بدید وقتی گذاشتن پرورشگاه برم اونجا؟

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجا زندگی میکنن؟دوست ندارم همو بشناسیم که بعدها نیاد ودردسر بشه وبچشو ببره چطوری میشه بهم اطلاع ...

والا نمیدونم شوهره رفته پرسیده گفتن باید نامه ببرین بهیزیستی ودنیا آمدن تحویل بدید مامانه هم میخواد تو بیمارستان بده که نبینشون 

الان کجا زندگی میکنن؟دوست ندارم همو بشناسیم که بعدها نیاد ودردسر بشه وبچشو ببره چطوری میشه بهم اطلاع ...

عزیزم شما اگه فرزند خونده میخاید چرا از طریق قانونی و بهزیستی اقدام نمیکنید٫ میدونی خودتون بچه پیدا کنید شناسنامه گرفتن به این راحتی نیست

عزیزم شما اگه فرزند خونده میخاید چرا از طریق قانونی و بهزیستی اقدام نمیکنید٫ میدونی خودتون بچه پیدا ...

نمی‌دونم گفتم اینطوری خانوادشو ببینم خیالم راحت تره که .....

خدایا شکرت 
اگه سوالی در مورد فرزند خونده داشته باشی من می‌تونم کمکت کنم

مادکتر بهمون نگفته که بچه دار نمی‌شید فقط از درمان خسته شدیم میخواستم ببینم وقتی دلیل پزشکی نداشته باشی بازم بچه میدن؟

خدایا شکرت 
نه هیچ پیامی ندادم یهو الان مطرح کردم تصمیم این شد که بچه رو ببینیم

تو سابقه سرچ هات نگاه کن

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
اگه سوالی در مورد فرزند خونده داشته باشی من می‌تونم کمکت کنم

من خودم یه دختر دارم اما خییییلی دلم میخواد یه دختر دیکه همسن دخترم به فرزند خوندگی بگیرم اما بهم نمیدن

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
نمی‌دونم گفتم اینطوری خانوادشو ببینم خیالم راحت تره که .....

خیلی خوبه اما آدرست رو به هییییچ عنوان نده نتونن پیدات کنن

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
خیلی خوبه اما آدرست رو به هییییچ عنوان نده نتونن پیدات کنن

آره دیروز داشتم به همینش فکر میکردم گفتم بیام بزرگش کنم بعد پشیمون بشم ازم شکایت کنم بچشون رو ببرن داغونم کنن

خدایا شکرت 
منم خیلی دوس دارم ب سرپرستی بگیرم اما واقعا نمیدونم میتونم مثه بچه ی خودم دوسش داشته باشم یا ن

منم اولش مردد بودم اما اگه لحظه ی اول مهرش به دلم بشینه دیگه تمام ولی نگران برخورد اطرافیان هستم

خدایا شکرت