2777
2789
عنوان

چندنا خاطره سمی

221 بازدید | 13 پست

یه وقنا میشینم به یه چیزایی فکر می کنم اعصابم بهم میریزه، حالا چندتاشو می نویسم اینجا

یادمه زایمان کرده بودم، حمام چهل نرفته بودم(اینجا خرافات دارن زن زایمان کرده بعد چهل روز بره حمام غسل کنه) 

خونه مادر شوهرم بودم داشت سبزی پاک می کرد، بچمو خوابوندم برم کمکش، همین که نشستم پای زیر انداز یهو گفت دست نزنیا تو هنوز پاک نیستی غسل چهل نکردی.... 

من همینجور دهنم واموند😑

👇🏻 اگه اومدن در ادامه از این خاطرات سم میذارم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش اینه بعد چهل روز خونریزی تموم میشه ولی اینکه پاک نیستی خب چرته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بابام اخلاق درست درمون نداره و زیادی عصبی و تا دلتون بخواد مامانمو چزونده و تو شهر غریب ازارش داده

یادمه یه بار خونه مامانبزرگم بودیم یهو عمم با گریه و بچه بغل اومد اونجا 

همه گفتن چی شد؟ 

گفت شوهرم فلان کرده زده تلویزیون رو شکسته

اونوقت بابای من داغ تر از آش شده بود که بیخود کرده، برم بزنم دهنشو صاف کنم... 

منم تو دلم گفتم کاش یکی بود دهن خودتو صاف کنه واسه خواهرت شیری و مردی واسه زن بیچارت دیوی و شمر... 

پووووف😑

چطوری چهل روز خودتو تحمل کردی ؟ وقتی خودتم میدونی خرافاته ؟

حمام که میرفتم، ولی اون اعتقاد داشت غسل چهل که دعا میخونن رو اب و با اون اب غسل می کنن ادمو پاک میکنه😑

بنظرم خیلی ناراحت شدی و حرص خوردی سر اینا که گفتی

اره والا گاهی بی اختیار میان تو سرم😑😑