2777
2789
چرا بهتون نمیدن؟

میگن خیلیا تو نوبت هستن به شما نمیرسه حتی گفتم 10 ساله هم باشه اشکال نداره دخترم 9 سالشه بازم ندادن

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خیلیا تو نوبت هستن به شما نمیرسه حتی گفتم 10 ساله هم باشه اشکال نداره دخترم 9 سالشه بازم ندادن

واسه نوزاد بیشتر تو نوبت میمونن

ولی واسه بچه های بزرگ زودتر رسیدگی میکنن چون در خواست کمه واسه بچه های بزرگ

ولی شما چون بچه دارین واسه همین قبول نکردن

منم اولش مردد بودم اما اگه لحظه ی اول مهرش به دلم بشینه دیگه تمام ولی نگران برخورد اطرافیان هستم

درخواستی دوستی بهم بده باهات صحبت کنم یکی از اطرافیان نزدیک ما همین کار رو کرده بیا بهت بگم چه طوریه

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
منم کسی ومیشناسم اگه خواستی بگوو

چند سالشه ؟جنسیتش؟؟؟

عزیزم شما اگه فرزند خونده میخاید چرا از طریق قانونی و بهزیستی اقدام نمیکنید٫ میدونی خودتون بچه پیدا ...

اگه بچه از بهزیستی بگیریم اطرافیان رخم زبون نمیزنن اخه اطراف ما ادمای نادون زیادن

میده شک نکن چندسال بچه میخواهین؟؟ من هفت سال از ازدواجم گذشت تا خدا بهم فرشتشو هدیه داد

شش سال و نیم ازدواج کردم تقریبا سه سال بچه می‌خوام منتها اینقدر خرج  کردم که دیگه خسته شدم هرکاری هم بگی کردم نشد که نشد علتش هم نامشخص دوتا هم سقط داشتم همون اوایل

خدایا شکرت