2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 28 پست
غر نزن یادت باشه این نیز میگذرد

اخه۲ساله،یه خونواده بیخیال داره،من وبچم داریم زجر میکشیم،اصلا خیلی سخته،خوبم نمیخواد بشه انگار😭😭

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه شرايط بايد در كنارش باشي 

هستم کمک میکنم،ولی کارش طورییه که باید بره بازار وهمه جا دنبال مشتری ولی نمیره،هرچی پول داشتیمم لباس زده مونده رو دستش

اخه۲ساله،یه خونواده بیخیال داره،من وبچم داریم زجر میکشیم،اصلا خیلی سخته،خوبم نمیخواد بشه انگار😭😭

عزیزدلم هیچ وقت منتظر کمک بقیه نباش تا اگه کمک نکردن دلخور نشی صبوری کن برای خدا کاری نداره فقط از خودش بخواه و اینکه با انرژی مثبت به آینده فکر کن کائنات هر فکری و بهت بر میگردونه چه مثبت چ منفی

اگه براش امکان داره شغلش رو عوض کنه اگه تو شهرتون کار نیست مهاجرت کنین اگه میتونی تو هم کار کن اصلا غر نزن مطمهن باش از روی فشار عصبی بهت گفته برو طلاق بگیر میتونی بهش بگی من کنارت میمونم تا همه چیز رو درست کنیم اصلا ب خودتون سخت نگیرید زندگی همه خیییلی سخت شده چه برای یک کارگر ساده ک تو یک شرکت کار میکنه و میخواد خرج زن و بچش رو بده  وچه برای صاحب یک شرکت ک میخواد تو این اوضاع اقتصادی شرکتش رو حفظ کنه همه دارن ب اندازه خودشون سختی میکشن  

غیر از فلوکسیتین جلسات مشاوره بره. فلوکسیتین داروی خاصی نیست آخه! ایشون اگر مشکل افسردگی داره هم مشا ...

قرص زیاد بهش دادن روانپزشک،ولی نخورد،خودش رفتیم پیش مشاوره فلوکستین رو ازبین بقیه انتخاب کرد،۶ماه کامل خوابید،از وقتیکه این مریضی لعنتی اومد داغون شد زندگیم،داغون

شماهم سعی کن اقلا لباسارو تو دیوار اینستا یا کمدا بفروشی 

باز از هیچی یا غر زدن بهتره دوست عزیز

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
اگه براش امکان داره شغلش رو عوض کنه اگه تو شهرتون کار نیست مهاجرت کنین اگه میتونی تو هم کار کن اصلا ...

همه کار کردم،ولی انقدر اشتباه داشته وداره که باعث غر زدنام میشه،مریضیشم غوز بالا غوز

بهش دلداری بده دوباره بره سرکار شده حتی بنایی اعتماد به نفس بده بزار اعتماد بنفسش برگرده خودتم یکا ...

هیچکس کمکم نکرد،الان نسبت به پارسال که کلا خوابید بهتره ولی بازم نمیره تنها جایی،من همش باید باهاش برم تو ماشین بشینم حتی۲ساعت تامثلا بره پیش فلان کارش وفلان دوستش

الان چون همه جا شمارو ميبره ناراحتي!!😐

عزیزم مسافرت نمیبره که تو خیابون واین مغازه واونجا ماهم همش توماشین،نه به خونم میرسم نه به دخترم،هیچی،شبم خسته کوفته،دوباره فردا از اول

همه کار کردم،ولی انقدر اشتباه داشته وداره که باعث غر زدنام میشه،مریضیشم غوز بالا غوز

بابای منم خیلی اشتباه داشت ولی مامانم تنهاش نزاشت حتی زمانی ک همه خانواده بابام هیییچ حالی ازش نمیپرسیدن کم کم با کمک خواهرم و بابام و مامانم زندگی رو جمع جور کردن باهاش صحبت کن و بهش امید بده