2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه برو طلاق بگیر

744 بازدید | 28 پست

شغلش ازاده بازار خرابه،دوساله افسردگی گرفته فلوکستین میخوره،همه جا منو بچمو باخودش میبره،تنها هیچ جا نمیره،خسسسسسسته شدم،همش غر میزنم دست خودم نیست چیکار کنم اخه😫😫😭😭

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر از فلوکسیتین جلسات مشاوره بره. فلوکسیتین داروی خاصی نیست آخه! ایشون اگر مشکل افسردگی داره هم مشاوره می‌خواد و هم شاید یک روانپزشک بهتر که دوباره براش دارو بده. اینجوری کمکش کن. اگر می‌تونی بفرستش کلاس ورزش با برادر خودش یا دوستش. 

من درکت می‌کنما! ولی فکر کن دور از جون بیماری جسمی بد گرفته. آیا باز هم بهش غر می‌زدی؟ یا پرستارش می‌شدی؟ همش اینجوری فکر کن که صبرت بیشتر بشه.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

بهش دلداری بده دوباره بره سرکار شده حتی بنایی

اعتماد به نفس بده بزار اعتماد بنفسش برگرده

خودتم یکاری کن کمک خرجش بشی البته قبلش کمک کن از نظر روحی اوکی بشه

برید مهمونی با مردا تنهاش بزار خودتم برو تو جمع خانوما

از خونواده ها کمک بگیر اگر توان مالی دارند و درک میکنند

الان چون همه جا شمارو ميبره ناراحتي!!😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤