2777
2789
عنوان

در برابر توجه بیش از حد یه نفر چه رفتاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست
چند بار جواب ندادم بعدش گفتم درس میخوندم متوجه نشدم یا رفته بودم بیرون نفهمیدم اما حالا خیلی بیشتر ز ...

مجبور نیستید  جواب بدید 

هیچ عذاب وجدانی هم بابت  این رفتارتون نداشته باشید 

ایشون باید متوجه  حد و حدودشون بشن ؛  حالا ک شخصیت بازدارنده  ندارن  ،  این شمایید ک با رفتار  معقول و محترمانه و موقرانه تون  باید شرایط رو مدیریت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تو چرا باهاش میری؟ به خانومشم میگی که شوهرت اومده بود مارو برد گردش؟ یا اینارو برام خرید؟

آره میگم خرید کردناش واسش مهم نیست...اما وقتی میگم برده بود گردش یه ذره ناراحتیشو حس میکنم فقط همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت گفتی که امروز مثلا باهاش رفتی بیرون؟ و اینارو برات خریده؟ شوهرت چیزی نمیگه؟؟؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
میترسم باز مثل چند سال پیش قیامت بشه...دعوا و قهر و 

اگر رویه درست  رو پیش بگیرید ؛  همیشه حق ب جانب  خواهید بود  و دلیلی برای دلخوری و آتو  و اختلاف وجود نخواهد داشت ! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببخشید اصلا نمیفهمم 

ماشالا خانم این اقا و شوهر خود شما نوبرن 

ماشالاه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
میترسم باز مثل چند سال پیش قیامت بشه...دعوا و قهر و 

اخه کیه که تورو زور میکنه بری بیرون باهاش بعد هیچ احدیم گیر نمیده بهتون؟!!!!!!! 

اصلا یه جای گفته هاتون میلنگه 

نه چون کاملا بهش اعتماد داره

من کاری ندارم که او اعتماد داره یا نه

شما چرا بهش نگفتی که اوروز با هاش بیرون رفتی و ۳۴ بار زنگت زده و این همه لوازم خریده؟ من درک نمیکنم شما چرا صداقت با همسرت نداری که انقدر اشتباه اعتماد کرده؟!

مجبور نیستید  جواب بدید  هیچ عذاب وجدانی هم بابت  این رفتارتون نداشته باشید  ا ...

اگه شما جای من بودین دقیقا چی کار میکردین میشه کامل توضیح بدین؟مثلا تو باغ جوجه بزنه و اولین آماده شده شو بیاره برای شما شما چی میگی اصلا چیزی میتونی بگی مگه

اگه شما جای من بودین دقیقا چی کار میکردین میشه کامل توضیح بدین؟مثلا تو باغ جوجه بزنه و اولین آماده ش ...

دقیقا کارهایی رو می کردم  ک تو  کامنت هام پیشنهاد دادم 

تو باغ ؛  تشکر می کردم و میگفتم  ترجیح میدم  وقتی همه ش  آماده شد ، با بقیه بخورم ، تک خوری رو دوست ندارم

و خیلی هم  سعی میکردم  در معاشرت نزدیک با این آقا  قرار نگیرم  ( ب خاطر شخصیت خودم )